Menü

Napi D-vitamin szükséglet gyermekkorban

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 27. 09:49:00

Mindenki tudja, hogy a D-vitamin egy nagyon fontos vitaminféle a szervezet számára. Nem csak a felnőtteknél kell odafigyelni a rendszeres pótlására hanem a gyermekeknél is. 
 

A napfény vitaminként ismert D-vitamin sokat segít az immunrendszer erősítésében, gyermekkorban pedig nagyon fontos, hogy az immunrendszer erős legyen. Szabályozza a kalciumháztartást is ami pedig elengedhetetlen az egészséges csontokhoz. 
 

Elegendő D-vitamin esetében sokkal kevesebb lesz a megfázás és az influenza a gyermeknél.
 

A D-vitamin hiánya okozhatja a csontok gyengeségét és a növekedési fázishoz is hozzájárul. Több tanulmány is kimutatta, hogy a D-vitamin hiánya cukorbetegséghez, ekcémához vagy asztmához is vezethet.


Nézzük is milyen tünetei vannak a D-vitamin hiánynak:

- sápadt bőr

- légúti fertőzés

- fogzás és mozgásfejlődés késés

- puha koponyacsont

- görbe alsóvégtagok

- mellkasi csontok illetve bordák deformálása ún. tyúkmell


Több szakértő szerint is ajánlott a gyerekeknek 3 évs korukig plusz D-vitamint adni (csepp formájában szokták). A későbbiekben sem érdemes elhanyagolni ezt. A fiatal gyermekeknek is szüksége van napi 400-1000 NE D-vitaminra. Érdemes kifejezetten csak D-vitamin étrend-kiegészítőt venni mert a nap sajnos nem mindig süt és a tél végére könnyedén D-vitamin hiányos lehet a gyerek.

 

D-vitamin szükséglet gyermekkorban

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.