Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Miért vagyunk náthásak?

Miért vagyunk náthásak?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 24. 12:06:00

A nátha elég gyakori megbetegedés. De mitől leszünk náthásak?

A nátha kialakulásának leggyakoribb oka vírus (rhinovírus), kb. 200 különféle fajtája idézheti elő.

A közhiedelemmel ellentétben a nátha nem kapható el. A leggyakoribb náthavírus hideg levegő hatására, alulöltözöttség vagy esőben tartózkodás esetén nem támadja meg a szervezetet. Ezek a körülmények csak elősegítik a kórokozók szervezetbe jutását. A vírusok az orrnyálkahártyákon keresztül jutnak be a szervezetbe, és ott fertőzést okoznak. A nátha szövődményeként előfordulhat arcüreggyulladás vagy középfülgyulladás. Emiatt elhúzódhatnak a tünetek.

A szövődménymentes náthából gyógyszerek nélkül is meggyógyulhatunk egy héten belül. Ahogy korábban írtuk, antibiotikummal a gyógyulás egy hét, nélküle hét nap. Mégis sokan folyamodnak fájdalom- és lázcsillapítók, köhögéscsillapítók, köptetők, orrcseppek használatához. Ezek arra jók, hogy elviselhetőbbé tegyük a tünetek elviselését, de nem gyógyítanak.

A légúti megbetegedések kialakulásának gyakorisága csökkenthető tudatos egészségmegőrző magatartással. A megelőzésben sokat segíthet a higiénés szabályok pontos betartása: a fertőzött felületek fertőtlenítése, alapos kézmosás, a beteg használati tárgyainak kerülése.

Nátha okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában