Menü

Gondoltad volna ezeket a kávézaccról?

HillVital
2016. 01. 13. 16:24:00

Ebből a cikkből megismerheted a kávézacc felhasználásának megannyi módját.
1. Hűtőszekrény rossz szagának semlegesítése: A kávézaccról tudni kell, hogy magába szív minden más szagot. Ha olyan ételt tárolunk a hűtőben aminek erős szaga van akkor csak tegyünk egy tálka friss kávéport és ezt hagyjuk ott legalább 1 napra.
2. Növény trágyázás: Tegyünk a virágföldhöz 1-2 kanál őrölt kávét ezzel hasznos tápanyagokat juttatunk a talajba.
3. Folttisztítás: Ha koszos lesz a fehér ingünk akkor sem kell megijedni, egy kis langyos vízzel és kávézaccal dörzsöljük be.
4. Bútorápolás: A poros és karcos bútorokat hatékonyan megtisztíthatjuk egy kis nedves kávézaccal. Vigyük fel egy törlőruhára és kenjük szét a karcos felületen.
5. Grillsütőnk tisztítása: Grillsütőknél a megtisztítani kívánt felületet ne tisztítsuk meg, csupán itassuk fel egy szivaccsal a kávézaccot és töröljük át vele.
6. Narancsbőr ellen: Melegítsünk fel a mikróban egy kis kávézaccot egy konyharuhába vagy fóliába téve majd tegyük szorosan rá a combra és hagyjuk rajta egy negyed órát.
7. Hajápolás: Mossunk kávézaccot bele a hajunkba és dörzsöljük 10 percen át végül öblítsük le. A haj csillogóbb és sokkal élettel telibb lesz.
Ebből a cikkből megismerheted a kávézacc felhasználásának megannyi módját.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában