Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A nyakfájdalom 7 oka

A nyakfájdalom 7 oka

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 30. 10:16:00

A nyakfájdalom egy nagyon gyakori tünet ami sok embernél előfordul élete során. Van olyan ember akinél csak időszakos a probléma, de van akinél állandó a fájdalom.

 

Nagyon fontos üzenet minden embernek, hogy nem kell ezzel a fájdalommal együtt élni, meg lehet szüntetni. Több oka is lehet a nyakfájdalom kialakulásának, ezeket fogjuk most megnézni.


1. Helytelen fekvés: az egyik legfőbb oknak számít a helytelen fekvés. Az ember az élete egyharmad részét fekve tölti alvással, ezért fontosak a megfelelő körülmények. Használj megfelelő párnát és matracot is.


2. A huzat: ha alvás közben nyitott ablaknál alszol vagy légkondicionálót használsz, akkor könnyedén kialakulhat a nyakfájdalom.

3. Helytelen ülés: sokan nem is gondolják ez milyen fontos. Ajánlott egyenes háttal ülni mindig. Ezt nehéz megszokni, de egy idő után meg lehet szokni.

4. Rossz testtartás: ha a gerinc nem megfelelő pozícióban van, akkor képes az egész test egyensúlyát felborítani. Nem begörnyedni, ajánlott a kihúzott testtartás.

5. Okostelefonok: ahogy elterjedtek az okostelefonok, úgy egyre több is a nyakfájás az embereknél. A nyakizmok túlterhelődnek a használatukkal és nagyon hamar kialakul a nyakfájdalom. A nyak hozzászokik a rossz tartáshoz és kész is a baj.

6. Idegbecsípődés: az erős és tartós nyakfájás okozhat akár idegbecsípődést is. Ebben az esetben érdemes egy gyógytornászhoz vagy szakorvoshoz fordulni.

7. Lelki okok: stressz vagy depresszió miatt is létrejöhet a nyakfájdalom. A stresszkezelési technikák mint a jóga vagy a meditáció segíthet. Depresszió esetében pedig ajánlott egy szakemberhez elmenni.  

A nyakfájdalom 7 oka.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos az ősz beköszöntével megjelennek a különböző betegségek, melyek ellen szinte csak az immunrendszerünk erősítésével védekezhetünk. Ezek a természetes immunerősítő módszerek segítenek abban, hogy az ősz ne a betegeskedésről szóljon!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.