Menü

Őszi fáradtság ellen házi praktikák

HillVital
2016. 11. 03. 16:11:00

Nem, nem tévedés… Van tavaszi fáradtság is, de ilyenkor, ősszel is észrevesszük, hogy hamarabb érezzük magunkat fáradtnak. Néhány kisebb változtatással könnyen legyőzhetjük.

Nézzük, mivel szállhatunk szembe azzal, hogy ez a fáradtság eluralkodjon rajtunk:

Kezdjük egészségesen a napot! Reggelente ajánlatos hideg vízzel megmosni az arcunkat, illetve ajánlatos lezuhanyozni, ugyanis a reggeli zuhanyzás felfrissít. A következő, amire mindig időt kell szakítanunk, az a bőséges reggeli.  Fogyasszunk fehérjében és szénhidrátban gazdag táplálékot. Az őszi idő beálltával se feledkezzünk meg a napi 1,5-2 liter folyadék beviteléről! Az idegrendszer megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a B1-, B6-, B12-vitamin, valamint a magnézium, réz, jód, vas, mangán. Ne feledkezzünk meg a D- és a C-vitamin beviteléről sem, amelyek számos betegség megelőzése tekintetében hasznosak. A fáradtság elkerülésére ne fogyasszunk túl sok kávét, mivel a szervezetünk egy idő után telítődik vele. Az élénkítő hatása eltűnik, s ezáltal még fáradékonyabbak leszünk. Helyette fogyasszunk zöld- vagy fekete teát, illetve narancs- vagy grépfrútlevet. De ne feledkezzünk meg a napi mozgásról sem. Ha nehezen tudjuk rávenni magunkat, hogy hazaérve ismét kimozduljunk a lakásból, akkor érdemes eleve úgy tervezni a napot, hogy hazafelé menet mozogjunk legalább egy fél órát. Ha megtehetjük, sétáljunk haza a munkahelyünkről. Semmiképp se üljünk minden este a számítógép vagy a tévé előtt. Néha azért lazítsunk egy kicsit, vagy kényeztessük magunkat! Például egy gyógyfürdőben, ahol felvehetünk egy masszázs-kezelést, vagy szaunázhatunk.  Figyeljünk oda a napi alvásmennyiségre is, ne hagyjuk felhalmozni a kialvatlanságunkat. Ha tudjuk, pótoljuk!  De a fáradtság leküzdésében a családdal, barátokkal való közös programok segíthetnek a legjobban. 
Házi praktikák őszi fáradtságra

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés