Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A pajzsmirigy problémák jelei

A pajzsmirigy problémák jelei

Veress Máté - HillVital
2021. 05. 21. 10:45:00

A pajzsmirigy betegség több okból is jelentkezhet, kialakulásában fontos szerepet játszik az örökletes hajlam, a fokozott stressz, bizonyos autoimmun betegségek, életmódbeli tényezők és a túl kevés jód fogyasztása. A pajzsmirigy betegségei gyakran fordulnak elő nők körében, ennek egyik oka, hogy terhesség és szoptatás alatt megnő a szervezet jódszükséglete.

 

8 jel, amely pajzsmirigy problémára utal

 

 1. Fogyás vagy hízás
  A leggyakoribb jele a pajzsmirigy problémának a hízás vagy a fogyás. A fogyás általában a pajzsmirigy túlműködéséhez társul, míg a hízás az alulműködéshez. Azonban nem kell egyből pajzsmirigy problémákra gondolni, ha hirtelen fogytál vagy híztál.  

 2. Nyakduzzanat
  A pajzsmirigy szemmel látható megnagyobbodása is árulkodhat pajzsmirigy problémáról.  A megnagyobbodás alul- és túlműködés esetén is bekövetkezhet.

   
 3. Hangulatváltozás
  Az alulműködés a legtöbb embernél fáradtsággal, lassúsággal és depressziós tünetekkel jár, míg a túlműködés szorongást, alvási nehézségeket, nyugtalanságot és idegességet eredményez. 

   
 4. Hőérzet
  Alulműködés esetén tipikus a folyamatos fázás, míg túlműködésénél fokozott izzadás, valamint a melegre való érzékenység figyelhető meg.

   
 5. Pulzusváltozás
  A pajzsmirigy alulműködésnél gyakori a ritkább szívverés, míg túlműködésnél a erősen dobogó szív. A túlműködésnél akár megnövekedhet a vérnyomás is. Pajzsmirigy-hormonokra irányuló vérvétel hamar kideríti, hogy mi a probléma.

   
 6. Hajhullás
  A hajhullás is árulkodhat arról, hogy valami nincs rendben a pajzsmirigyeddel. Alul- és túlműködés esetén egyaránt hajhullás, illetve a tincsek minőségének romlása következhet be. 

   
 7. Bélpanaszok
  A hasmenést illetve a bélproblémákat okozhatja a pajzsmirigy túlműködése is. A székrekedést pedig az alulműködés is okozhatja. 

   
 8. Haj illetve bőrproblémák
  A pajzsmirigy problémák a haj és a bőr állapotát is megváltoztathatják. A leggyakoribb panasz a hajhullás, a haj száraz lesz és töredezett. A bőr pedig száraz és érdes lesz.

   
Pajzsmirigy problémák
 
 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.