Menü

Mi a teendő ha a pikkelysömör a fejbőrön jelentkezik?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 09. 22. 10:34:22

A pikkelysömör fejbőrön való jelentkezése több szempontból is kellemetlen lehet, azonban van mód a tünetek enyhítésére.

Sajnos a pikkelysömör gyógyítása a mai napig nem ismert.
Ennek ellenére nem kell ettől megijedni, ez nem jelenti azt, hogy a kellemetlen tünetek ne lehetnének enyhíthetőek, megszüntethetőek.

A pikkelysömör nemtől és kortól függetlenül jelenhet meg. Kialakulásában genetikai és környezeti faktorok is egyaránt szerepet játszanak. A kezelése azért jelent kihívást, mert az étkezéstől kezdve a kozmetikai szerekig szinte bármi kiválthatja. Ugyanakkor ha egyszer sikerül megfejteni, hogy mi okozza és megszabadulunk tőle, akkor szinte teljesen tünetmentessé is válhatunk.

Térjünk most rá arra, hogy a pikkelysömör a fejbőrön jelentkezik.

Sajnos ez igen zavaró és kellemetlen tud lenni. A kívülállók számára akár elhanyagolt, korpás fejbőrnek is tűnhetnek a pikkelysömör okozta tüneteket. Ez azért van mert a tünetei hasonlóak a korpához.

Ilyenkor az első felismerést követően javasolt a régi samponokat, hajbalzsamokat lecserélni bőrbarát formulára. Sajnos elképzelhető, hogy ha eddig nem ilyet használtunk, akkor a bennük lévő vegyszerek váltották ki a fejbőrön jelentkező pikkelysömört.

Samponok esetében a hámlazító hatásúakat javasolt alkalmazni. Ezek segíthetnek abban, hogy a hámrétegek ne vastagodjanak meg a fejbőrön.

Balzsamok és krémek esetében érdemes olyanokat választani melyek nem csak gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, de segítenek a viszketés enyhítésében is. Sajnos maga a gyulladáscsökkentés önmagában nem elegendő, hiszen a viszketés hatására történő vakargatás is igen súlyos problémát jelenthet. Nem csak vérezni kezdhet a fejbőr, de ennek hatására akár fertőzések is kialakulhatnak.

Mi a HillVitalnal a Psorisoft balzsamot tudjuk ajánlani a probléma kezelésére, amely gyógynövényes tartalmának köszönhetően képes enyhíteni a pikkelysömör okozta kellemetlen tüneteket.

Mindezen kívül azt is fontolóra kell venni, hogy ha a pikkelysömör kiterjedt bőrterületen jelentkezik, valamint helyi alkalmazású készítmények használata ellenére sem csökkenek a tünetek, akkor mindenképp érdemes vele bőrgyógyászhoz fordulni.

Pikkelysömör a fejbőrön

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.