Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ezek a puffadás okozói

Ezek a puffadás okozói

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 27. 14:26:00

Nagyon kellemetlen dolog a puffadás, ám nem kell megijedni, ugyanis a legtöbb esetben az étkezési szokások miatt alakul ki.

Ezek lehetnek az okai:

Túl gyors evés: Nem szabad habzsolni az ételt, mivel azzal jelentős plusz mennyiségű levegőt nyelhetünk le, ami összegyűlik a gyomorban. Meg kell rágni minden falatot alaposan, mert különben a gyomorba nagyobb darab ételek kerülnek, és így nehezebb lesz megemészteni, sőt még levegő is keletkezhet a folyamat során.

Sok rágógumizás: Ez akár két irányból is okozhat puffadást. Amellett, hogy levegőt nyelsz le, a rágó mozdulatok miatt a szervezet felkészül az emésztésre, így több gyomorsav kezd el termelődni.

Dohányzás: A dohányzás hatására olyan vegyületek szabadulnak fel a szervezetben, amelyek ellazítják az izmokat, a nyelőcső izmait is, ezért a gyomortartalom visszajuthat a nyelőcsőbe, és így alakul ki a puffadás mellett a reflux.

Szénsavas üdítő fogyasztása: Ha nagy mennyiségben iszunk szénsavas üdítőt, akkor jelentős mennyiségű gáz kerülhet a szervezetbe. Sok üdítőitalban olyan mesterséges édesítőszer található, amelyeket sokkal nehezebben emésztünk meg.

Gyorsételek: A gyorsételekben nagyon sok só található. Szüksége van a szervezetünknek a sóra, ám a túlzott sóbevitel sem jó. Az ilyen ételekben sok zsír és szénhidrát is található, amelyek szintén puffadást okoznak.

Fokozott levegőnyelés: Ezt gyakran stressz, viselkedészavar, kapkodó evés, vagy, mint ahogy feljebb is említett a gyakori rágógumizás is kiválthatja. Evés ivás közben természetes folyamat, hogy levegő jut a gyomorba. Azonban ez csak kis mennyiségű. Ha gyorsan étkezünk, stresszesek feszültek vagyunk, a levegőnyelés mennyisége fokozódik, ami puffadáshoz vezet.

Ezek okozzák a puffadást.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában