Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A rágás fontossága

A rágás fontossága

HillVital
2016. 08. 16. 15:20:00

Az emésztés már a szájban elkezdődik az alapos rágással. Az étel nyállal keveredve a nyelőcsövön át lejut a gyomorba.

Minél kisebbre rágjuk az ételt, annál könnyebben emésztődik meg a táplálék a gyomorban.

Ha jól megrágott étel kerül a gyomorba, akkor kevesebb mennyiség is elég a szervezetnek. Ez azért van, mert a jól megrágott ételből a szervezet könnyebben ki tudja vonni a tápanyagot. Aki viszont felszínesen rág, annak nagyobb mennyiségű ételt kell elfogyasztania ahhoz, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson. Az elhízás egyik kiváltó oka többek között a felületes rágás is lehet. De más problémához is vezethet a nem alapos rágás, pl. gyomorfájáshoz.

Az állkapcsunk szempontjából is fontos a rágás. Edzésben tartja a fogakat, erősíti a fogak gyökerét. Ezen kívül a rágásnak tisztító, súroló hatása van, leszedi a fogkövet képző lepedéket. Nagyon fontos az is, hogy mindkét oldalon egyformán rágjunk, mert hosszú távon deformitáshoz vezethet.

Egy jó bizonyíték a rágás fontosságára: egy középkori embernek még fogmosás nélkül sem volt rosszabb fogazata, mint a mai embernek. Ennek a legfőbb oka, hogy régen nem ettek ennyi finomított ételt, sok nyers és rágósabb táplálékokat fogyasztottak.

Fontos a rágás.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában