Menü

Itt a nagy hideg és vele együtt sajnos a reuma is

HillVital
2018. 02. 26. 12:58:00

Nagyon sokan szenvednek télen ízületi fájdalomtól. Azoknak akiknek télen felerősödnek az ízületes fájdalmak, azoknak általában kopásos ízületi elváltozásaik vannak vagy gyulladásos ízületi betegségektől szenved. Hozzá kell tenni, hogy az influenza okozta fertőzések is ízületi fájdalmakkal járnak.
 

Természetesen egyénenként változó a fájdalom erőssége. Az enyhe fájdalomtól a duzzadt, gyulladt ízület is előfordulhat. A problémák előfordulhatnak a térdben, csípőben illetve gerincben is. Sok ízületi panaszokkal küzdő ember télen inkább kerülik az aktív mozgást. A passzivitás viszont egyáltalán nem helyes, mert az ízületeknek szükségük van a mozgásra. A porcokat ízületi folyadék látja el a szükséges tápanyagokkal nem pedig a vérerek.

A mozgás javítja az ízületi porc anyagcseréjét. Akár már napi egyszeri sétával is hozzájárulhatsz a fájdalom enyhítéséhez. Viselj mindig széltől védő, vízhatlan ruhát ami segít melegíteni az ízületeidet. A mozgás után nagyon jót tesz az ízületeknek a szaunázás vagy egy jó meleg fürdő. Ajánlott mozgásforma az úszás vagy a kerékpározás. Ezek tehermentesítik az ízületeket és még az izomzatot is fejlesztik. Nagyon fontos azonban, hogy ne terheld túl magadat. Érdemes a fájdalmak idején természetes összetevőjű készítményeket használnod a fájdalom csillapítására.
Ízületi fájdalom kiújulása a nagy hidegben.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés