Menü

Ismerd meg a rossz vérkeringés tüneteit!

HillVital
2016. 03. 16. 14:56:00

Több oka is lehet a rossz vérkeringésnek, mint pl.: cukorbetegség, dohányzás vagy akár túlsúly.

Ilyen tünetei vannak a rossz vérkeringésnek.

Zsibbadás: Jellemző tünet lehet a kezek és a lábak zsibbadása. Sajnos a zsibbadást több más probléma is okozhatja, mint pl.: idegrendszeri betegségek, esetleg pajzsmirigyproblémák, de tápanyaghiány is.

Hideg végtagok: Fontos feladata a véráramlásnak, hogy a test megfelelő hőmérsékletét fenntartsa. Amikor sérül a vérkeringés, a végtagok kihűlnek.

Fáradékonyság: A vérkeringés sérülése okozhatja azt is, hogy az izmokhoz nem jut elegendő oxigéndús vér, emiatt pedig még a legkisebb feladatot sem tudjuk végrehajtani fáradtság nélkül.

Hajhullás, töredező körmök: A hajnak és a körmöknek is sok tápanyagra van szükségük ugyanúgy, mint a belső szerveknek. Ha nem megfelelő a vérkeringés, akkor a szervezet csak a fontos szervekre koncentrál, ezért a hajhoz és körmökhöz nem jut elegendő oxigéndús vér és tápanyag. A körmeink gyengévé és töredezetté válnak, a haj pedig elkezd kihullani.

Betegeskedés: A rossz vérkeringés erőteljesen hat az immunrendszerre is, mivel a betegségekhez szükséges ásványi anyagok sem jutnak el a helyükre. Rossz vérkeringés esetén tehát könnyebben betegszünk meg, és nehezebben is gyógyulunk. 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában