Menü

Röviden a gyermekláncfű gyökérről

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 06. 14:51:00

A gyermekláncfű a világ sok részén szinte vadon burjánzik, azonban Európa egyes vidékein gyógyászati célokból termesztik. A gyermekláncfű akár 30 cm magasra is megnőhet.
 

Sárga virágzata az idény nagy része alatt virágzik. Miután a virágzat elnyílt, a növény magvaiból labdacsot formál, amit a szél széthord. levelét még virágzás előtt, gyökerét ősszel és tavasszal, szárát pedig a virágzás idején gyűjtik.

 

A gyermekláncfűből készült táplálék kiegészítők leggyakrabban a növény édes gyökértörzsét és karógyökerét tartalmazzák. Ez azért érdekes, mert az egész növény a virágzatával együtt értékes.
 

Sok helyen csak a legszívósabb és legszaporább gyomnövényként ismert, azonban levelei és gyökerei vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok.  Hatóanyagai főleg emésztési és máj bántalmak esetére használatosak.
 

A gyermekláncfű általános felhasználása
 

  • a gyermekláncfű gyökér erősíti a májműködést, hasznosnak bizonyul a májgyulladás és a sárgaság kezelésére is
  • a gyermekláncfű gyökér elősegíti az emésztést, mégpedig azáltal, hogy az epe termelését és kiválasztását serkenti – ez hasznosnak bizonyul az epekő kialakulásának a megakadályozásában
  • a gyermekláncfű levél vízhajtó hatással rendelkezik
  • a gyermekláncfű gyökér csökkenti a havi vérzést megelőző emlőfájdalmat
     

A gyermekláncfű gyökere nyersen vagy szárítva teaként fogyasztva, vértisztító, emésztést elősegítő, izzasztó és vizelethajtó hatással rendelkezik.
 

A gyermekláncfű gyökér hatásai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában