Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ha nem gyógyul a seb…

Ha nem gyógyul a seb…

HillVital
2017. 02. 27. 14:30:00

Az ember minél időseb, annál lassabban hegednek a sebei. A test nyilván arra törekszik, hogy minden sebet minél gyorsabban bezárjon. Természetesen a sebgyógyulást leginkább az befolyásolja, hogy milyen a seb jellege, mélysége és elhelyezkedése a testen. De a sebgyógyulást számos egyéb tényező, akár betegség is befolyásolhatja.

A zavartalan sebgyógyulást a tiszta sebviszonyok, a jó oxigénellátottság és a szervezet jól működő immunrendszere biztosítja. Az éles szélű, nem roncsolt sebek esetében gyorsan, egy- két napon belül megindul a hegszövet kialakulása.

Elsődleges sebgyógyulásról akkor beszélünk, ha a seb résmentesen, minimális hegszövettel gyógyul.

Másodlagos a sebgyógyulásról pedig abban az esetben, ha a seb gyulladás következtében kötőszövettel telik meg, amely heggé alakul.

Nézzük, melyek ezek!

A sebgyógyulást befolyásolhatja a rossz táplálkozás miatt kialakult fehérje- és vitaminhiány. Esetleg hátráltathatja a cukorbetegség, de okozhatják a vénás elégtelenség miatt fellépő vérellátási zavarok is. A sebgyógyulást negatívan befolyásolhatják különféle gyógyszerek is, például a véralvadásgátlók. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vérben lévő cinkmennyiség pozitívan hat a sebgyógyulásra. A zavartalan sebgyógyuláshoz szükséges tényezők: tiszta sebviszonyok, jó oxigénellátottság, a szervezet jól működő immunrendszere. A sebkezelésnél fontos a fertőzések megakadályozása. Ez természetesen egy egészséges immunrendszer esetében könnyebb feladat, mint a krónikus betegséggel küzdőknél.

Tehát a legfontosabb az egészség megőrzése, az immunrendszer erősítése!

Tippek sebgyógyításra

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában