Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A shiitake gomba és hatásai

A shiitake gomba és hatásai

Sági Zsolt - HillVital
2021. 03. 11. 11:22:00

A shiitake gomba a második leggyakrabban termesztett ehető gomba a világon.

 

A gombát étkezésekhez friss, valamint szárított, porított formában is használják.
 

Ez a gomba a hűvös, árnyékos helyeket kedveli, főként friss vizek közelében jelenik meg nagyobb számban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint esszenciális aminosavakban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban egyaránt. Mindennek köszönhetően a shiitake gomba az egyik leghatékonyabb természetes immunerősítőnek számít.
 

A shiitake gomba por hatásai
 

Az egyik legfontosabb hatása, hogy hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. Ezt az immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy képes aktiválni azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat. A shiitake gomba emellett képes a mentális, valamint a fizikai fáradtság enyhítésére is.
 

Kiemelkedően hatékonynak bizonyul a baktériumok és a vírusfertőzésekkel szemben. Képes blokkolni a kórokozók aktivitását, valamint többek között támogatja a szezonális fertőzések megelőzését, valamint kezelését. Antimikrobiális hatását már a szájöregben képes kifejteni. Ennek köszönhetően gyakori fogyasztásával megakadályozható a fogszuvasodás és a dentális plakkok kialakulása.
 

Kiválóan alkalmazható a magas vérnyomás és az LDL koleszterin szintjének a csökkentésére. Ebben kiemelkedő szerepet tölt be a lentinán. Ennek köszönhetően a shiitake gomba nem csak az érelmeszesedés, hanem a különböző szív-, és érrendszeri problémák megelőzéséhez is hozzájárul.
 

Hatóanyagai hozzájárulnak a máj máj megóvásához, javítják az emésztést, valamint mivel egyes hatóanyagai probiotikumok, ezért közreműködik a bélflóra egyensúlyának a fenntartásában, valamint a visszaállításában is. Túladagolása esetén felmerülhetnek emésztési panaszok, vagy egyes esetekben akár dermatitisz is jelentkezhet. Ez ritkán fordul elő és szerencsére a gomba fogyasztásának felhagyásával meg is szűnik.
 

A shiitake gomba por hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.