Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A sminkelés alapszabályai

A sminkelés alapszabályai

HillVital
2016. 10. 14. 16:48:00

Először is: nem kell állandóan sminkelni, pihentetni is kell arcbőrünket. De ha mégis rászánjuk magunkat, és nem tudunk lemondani a sminkelésről, nem árt betartani néhány alapszabályt.

A legfontosabb: mindig tiszta, egészséges arcbőrt sminkeljünk.

Vegyük figyelembe a napszakot, az évszakot!

Egy másik nagyon fontos szabály, hogy olyan sminket válasszunk, amely természetes hatást kelt, ugyanakkor összhangban van személyiségünkkel, arcunk karakterével.

Az alapozót nagyon vékony rétegben vigyük fel!  Minél vastagabb a réteg, annál inkább öregít, jobban kiemeli a ráncokat.

Az arc kisebb szépséghibáit az arcszínnel megegyező korrektorral fedjük le. A kontúrokat mindig dolgozzuk el a bőr felületén.

A szemöldököt lehet szemceruzával sötétíteni vagy hosszabbítani.

A szemhéjfesték mindig igazodjon a szemünk és a hajunk, valamint az öltözetünk színéhez.

A pirosítót mindig ecsettel vagy vattapamaccsal vigyük fel az arccsontra. Mindig a halántékcsonttól haladjunk az orr felé.

Szemceruzával vagy szemhéjtussal húzzuk ki a szem körvonalát. Tudni kell, hogy a sötétebb színek kicsinyítik, a világos színek nagyobbítják a szemet.

A sminkelés utolsó fázisa mindig a száj festése. Először mindig húzzuk ki szájkontúrral, majd vigyük fel a rúzst, ha tehetjük, inkább ecsettel.

Ja, és ne felejtsük el: a legjobb szépítő szer a víz, a kellő hidratáltság. A másik pedig a napi elegendő alvás. Utána jöhet a sminkkészlet!


Sminkelés alapszabályai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában