Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A strandolás veszélyei

A strandolás veszélyei

HillVital
2016. 07. 19. 15:45:00

A strandok vizében hemzsegnek a kórokozók, amelyeket a fürdőzők a testükön visznek be a medencékbe.

A gyógyfürdőkben még ennél is rosszabb a helyzet a meleg víz miatt. A meleg jobban kedvez a kórokozók szaporodásának. Nem beszélve, hogy a gyógymedencékbe többnyire valamilyen egészségügyi problémával mennek az emberek.

A fürdőzők váladékából, bőréről és nyálkahártyáiról ártalmatlan és betegítő kórokozók milliárdjai jutnak a vízbe: gombák, baktériumok, vírusok és paraziták. Ha később előjönnek a tünetek, már eszünkben sincs, hogy napokkal előtte strandoltunk, és talán ott szedhettünk össze valamilyen nyavalyát.

A gyermekmedence is veszélyes lehet, hisz az is inkább meleg vizű. Nem beszélve, hogy a kisbabák esetleg a medencében tudják el a „dolgukat”, ezért fokozottan figyeljünk arra, hogy ha a babánk még nem szobatiszta, adjunk rá „úszópelenkát”. Sok strandon azt is láthatjuk, hogy a szülők a medence szélén a lábukat áztatva felügyelnek kisgyermekükre, ami helytelen.

A medencében való strandolás után feltétlenül zuhanyozzunk le, s tegyük ezt gyermekeinkkel is. Ezzel a saját biztonságunkat védjük. A medencébe menet pedig mindenkinek a lelkiismeretén múlik, hogy előtte lecsapatja-e a testét.

Veszélyforrás lehet a medence környékének, a zuhanyzóknak, öltözőknek a padlózata is. Mindenütt használjunk papucsot, nehogy összeszedjünk valami gombás fertőzést. Használjunk saját törülközőt és papucsot!

A medencébe se ugráljunk ész nélkül! A hideg vizes medencébe ugyanúgy ne ugorjunk felhevült testtel, mint egy nyílt vízbe, folyóba, tóba. Ugyanolyan balesetveszélyes!

A strandolás veszélyei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában