Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Szemtorna-gyakorlatok

Szemtorna-gyakorlatok

HillVital
2017. 02. 27. 14:20:00

Tenyerezés: ez egy alapgyakorlatnak számít, ellazítja, pihenteti az égő, fáradt szemet. Dörzsöljük egymáshoz a két tenyerünket, míg át nem melegszenek. Takarjuk le a két szemünket a tenyerünkkel anélkül, hogy hozzá érnénk a szemhéjunkhoz. Közben lélegezzünk lassan, egyenletesen, és gondoljunk valami kellemesre. Nemcsak a szemünket nyugtatja meg, hanem a lelkünket is. Kb. 2 percig végezzük a gyakorlatot.

Közelítés-távolítás gyakorlat: ez a gyakorlat hozzájárul a látáshibák javításához, valamint segít megőrizni a szemlencse rugalmasságát. Tartsunk egy tárgyat (pl. ceruzát) vagy a mutatóujjunkat magunk elé olyan távolságban, ahol még éles körvonalakkal látjuk. Nézzünk a ceruzára, és utána nézzünk egy távoli tárgyra, utána újból a ceruzára. Ezt többször ismételjük meg. Ezután közelítsük a ceruzát a szemünkhöz, míg el nem mosódik, majd újból távolítsuk! Közben a tekintetünkkel kövessük a ceruzát! Ezt is többször ismételhetjük. Ez a gyakorlat nemcsak a lencsét tornáztatja, hanem lassítja a szívverést és a légzést is. Ezáltal javul a szemfenék és a látóideg keringése is, amely felelős a látásromlásért.

Szemmel írás: Képzeljük el, hogy a két szemünk egy ceruza, melynek segítségével a szemközti falra nyomtatott nagybetűket rajzolunk.  Ennek a gyakorlatnak az a lényege, hogy mind a két szemünkkel folyamatosan koordinált mozgást végzünk, így oldhatjuk a szemmozgató izmok görcsös állapotát. Pl. egy hosszas olvasás, számítógépes munka után kiváló.

Ezeket a gyakorlatokat naponta többször is elvégezhetjük.
Szemtorna gyakorlatok.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.