Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A szeretethiányról

A szeretethiányról

HillVital
2017. 05. 10. 14:19:00

A szeretethiány korunk népbetegsége, melynek komoly tünetei lehetnek. Előfordulhatnak lelki és testi szövődmények is. Nézzük, melyek ezek!

Mi vezethet szeretethiányhoz?

Sajnos napjainkban már gyerekkorban óriási probléma van. A legtöbb szülő arra figyel, hogy gyermekeinek mindent megadjon, előteremtsen. S közben „elfelejtik” a legfontosabbat: szeretni. Pontosabban kimutatni a szeretetet. A gyereknek éreznie kell, hogy szeretik, hogy szeretve van. Az a gyerek, aki nem érzi szülei szeretetét, nem tanulja meg annak természetét, és így nem tudja majd továbbadni saját gyerekének. A gond ott kezdődik, hogy a gyerek akkor kap elismerést a szüleitől, ha valami jót tesz. Tehát a gyerek úgy érzi, hogy meg kell felelnie ahhoz, hogy szeressék. És amikor nem tud megfelelni az elvárásnak, bűntudat ébred benne. Tehát, azt gondolja, hogy nincs feltétel nélküli szeretet, meg kell azt vásárolnia, ezért akar mindenáron megfelelni szüleinek.  

Hogyan nyilvánul meg, hogy szeretethiányos-e valaki?

Gyerekeinknél például abban, hogy nagy részük nem játszik társasjátékot, nem érdeklődik mások iránt. Inkább elvonulnak, és a számítógéppel játszanak. Felnőttkorban a legszembetűnőbb, hogy minden harmadik házasság válással végződik, egyre több a magányos ember. Ez oda vezethet, hogy egy szeretethiányos nőnek például van 5 macskája…

Folytatjuk!

A szeretethiányról.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.