Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Le a cigivel!

Le a cigivel!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 08. 10. 14:28:00

Hiába szerepel a cigarettásdobozokon az életveszélyes fenyegetés, sokan nem veszik komolyan.

A cigarettázás nemcsak azért veszélyes, mert szív-és keringési betegségeket, valamint tüdőrákot okozhat.

A dohányfüst beszűkíti az ereket, így a bőr kevesebb oxigénhez és tápanyaghoz jut. A nikotin kimeríti a szervezet A- és E-vitamin –készletét. Ezek védik a bőrt az öregedéstől.

Kialakulhatnak a száj körüli ráncok, ugyanis a dohányzó csücsöríti a száját, ezáltal a szájára merőleges „öregasszony ráncok” képződhetnek a felső és alsó ajkán, jóval korábban, ahogy azt az idő múlása indokolná.

A felszálló füst miatt a dohányos hunyorog, így a szem körüli ráncok is jóval hamarabb jelennek meg. A szem körüli szarkalábak is hamar jelentkeznek.
A dohányzás növeli annak az enzimnek a mennyiségét is, ami a bőrt feszesen tartó kollagénrostokat lebontja.

Sajnos ma már nemcsak a férfiak esetében vezet a tüdőrák, mint halálok, hanem a nőknél is.

Már közöttük is ez a betegség szedi a legtöbb áldozatot. Kérünk, tedd le a cigit, amíg nem késő!

Szokj le te is dohányzásról.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában