Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

A bokafájdalom leggyakoribb okai és lehetséges kezelései

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 03. 12:22:00

Számos oka lehet a bokafájdalomnak, lehet akár egy sérülés, gyulladás és a fájdalom mértéke egészen az enyhétől kiterjedhet a szörnyű fájdalomig.

 

Először is érdemes tudni, hogy a boka 3 csont találkozásánál lévő ízület és 2 fő irányba tudja mozgatni a lábfejet. A testhez közelítve és távolítva. Nagyon teherbíró ízület a bokaízület, ugyanis ez viseli a testsúlyt állás és járás közben. Ha megsérül ezért is érinti annyira a mindennapi tevékenységeket és minél hamarabb kezelni kell.


Okozhatja a bokafájdalmat egy sérülés, de sport közben is könnyedén megrándulhat. A fájdalom mögött olyan problémák is állhatnak mint a rheumatoid arthritis vagy a köszvény is. Ha sérülés vagy egy rándulás történt valamelyik vagy mindkét bokában, akkor az elég komoly fájdalommal járhat.

 

Ebben az esetben az az elsősleges cél, hogy kiderítsd, hogy nincs-e csonttörésed. Akinek volt már bokasérülése, annak később könnyedén lehet ismét a legyengült izmok miatt. A csontritkulás is lehet hajlamosító tényező. Ha rándulásról vagy húzódásról van szó, akkor az az elsődleges cél, hogy pihentesd és jegeld a bokádat.

A felépülés után nagyon fontos a gyógytorna, ez segít abban is, hogy a további problémákat megelőzd.

Ín gyulladás is állhat a bokafájdalom mögött, ez a bokában akár 3 ínt is érinthet amelyek közül az egyik az Achilles-ín is lehet. A háttérben itt is sportsérülés vagy túlterhelés áll.

A bokafájdalom egyik jó kezelési módja még a gyógynövényes balzsam használata, ugyanis az segíthet a gyulladás gyógyításában és persze a fájdalmat is képes enyhíteni.  

Talp és bokafájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.