Menü

Praktikus tanácsok a kontaktlencse használatához

HillVital
2016. 12. 01. 15:46:00

Nemrég megismerkedhettünk a kontaktlencse használatával. Most néhány praktikus tanáccsal szeretnénk szolgálni azoknak, akik kontaktlencsét viselnek.

Az ápolási és higiénés szabályokat be kell tartani. A lencsékhez csak tiszta kézzel szabad nyúlni.

A lencsét mindig sminkelés előtt kell beilleszteni, a smink eltávolítását pedig a lencse kivétele után végezzük.

Így a festékszemcsék, a különböző krémek, olajok, ha bekerülnek a szemrésbe, nem rakódnak rá a kontaktlencsére. Figyeljünk oda a hajlakk használatára is, ugyanis az is rárakódhat.

Csináltassunk tartalék szemüveget! A kontaktlencse mellett is szükséges, hogy csináltassunk egy szemüveget, mert bármikor előfordulhat olyan alkalom, amikor nem viselhető a lencse.

Ha a lencse kihordási ideje lejárt - még ha szabad szemmel épnek, tisztának látjuk -, a lencsét el kell dobni, le kell cserélni.  Amennyiben a lencse megsérül, elszennyeződik, elszakad, feltétlenül cseréljük le. Akkor is cserére van szükség, ha erősebb dioptriájú lencsére van szükségünk, vagy valamilyen fertőző szembetegség miatt távolítottuk el a lencsét.

Legközelebb a kontaklencse-viselés veszélyeire hívjuk fel a figyelmet.

Tanácsok a kontaktlencse használatához.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés