Barion Pixel
Menü

Táplálék-kiegészítők mindennap!

hillvital.hu
2022. 01. 26. 13:58:00

Sajnos tény, hogy a mai élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök nem tartalmaznak annyi vitamint és ásványi anyagot, mint régen.  
 

Ezért feltétlenül szükséges, hogy ezeket pótoljuk a szervezet számára. Orvosilag az is bizonyított, hogy sok betegség megelőzhető lenne kellő mennyiségű vitaminbevétellel. 
 

Mikre gondolunk: C-, B-, D-, E-, K - vitamin. Természetesen emellé helyes táplálkozási szokások is szükségesek. Na, de visszatérve a táplálék – kiegészítőkre: mit is szedjünk?  
 

Sajnos a forgalomban lévő készítmények nagy része nem tartalmaz kellő mennyiségben hatóanyagot, legtöbbjüket szintetikus úton állítják elő. Vásárláskor nem árt meggyőződni, hogy mit is veszünk! Feltétlenül olvassuk el a tájékoztatót, ugyanis a jó készítményeken feltüntetik, hogy az adott hatóanyagot milyen gyógynövényből nyerték ki, vagy milyen technológiával állították elő. A hasznosulás mértékét ez nagyban meghatározza. Még egy fontos dolog:
 

Mitől hatékony egy táplálék-kiegészítő?
 

Sokkal hasznosabb egy készítmény, ha a hatóanyagok összeadódnak. Ilyenkor az összetevők egymás hatékonyságát segítik. Pl. ha valakinek szüksége van B-vitaminra, a legjobb választás, ha B- vitamin komplexet szed. A magnézium és a D-vitamin is segítik egymás felszívódását.
 

A lényeg, hogy a táplálék – kiegészítőkkel erősíthetjük immunrendszerünket, valamint a segítségükkel beindíthatjuk szervezetünk öngyógyító mechanizmusát. 
 

Hatékony átrend-kiegészítő.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!