Menü

Az egészséges táplálkozás tízparancsolata

HillVital
2016. 08. 24. 15:46:00

- Amennyiben kiegyensúlyozottan táplálkozunk, minden tápanyagcsoport bejut a szervezetünkbe.

- Együnk változatosan, naponta lehetőleg többször, keveset. 

- Törekedjünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra az ételek megfelelő kiválasztásával. Nincs tiltott élelmiszer, minden táplálék része lehet a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásnak.

- Olyan ételeket fogyasszunk, amelyek energiát adnak. A napi összenergia-bevitel 
30 %-át a szénhidrátok fedezzék, azokból is a lassan felszívódó szénhidrátokat keressük!

Kerüljük a fehérkenyér, a finomított cukor, a fehérliszt, a tésztafélék, a rizs, a burgonya és az édességek mértéktelen fogyasztását (naponta max. pár gramm).

- A zsír az egyik legjobb energiaforrás, ezért gondoskodjunk, hogy a napi energiaszükséglet jelentős részét inkább zsírokból, mint szénhidrátokból fedezzük.

- Ne feledkezzünk meg a kellő fehérjebevitelről sem, tejtermékek, fehérhúsok stb.

- Törekedjünk a megfelelő testsúly elérésére! Az ételeket a napi testmozgásnak megfelelően válasszuk ki!

- A napi tápanyagbevitel elengedhetetlen része a rostok biztosítása. Együnk sok zöldséget (30-40 dkg / nap), gyümölcsöt és teljes kiőrlésű pékárut!

- Mindennap gondoljunk a megfelelő folyadékbevitelre. Ihatunk vizet, teát, frissen facsart gyümölcsleveket.
Néhány tipp az egészséges táplálkozás érdekében.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában