Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mi a teendő vihar esetén?

Mi a teendő vihar esetén?

HillVital
2017. 07. 26. 16:24:00

A villámok elektromos légköri kisülések. Nézzük, milyen óvintézkedéseket tehetünk vihar idején!
 

Az elektromos készülékek (mint az iPod és a mobil) súlyosbíthatják a villámcsapás testi tüneteit. Vihar idején veszélyes lehet villámlás közben videojátékot játszani, számítógépen dolgozni vagy vezetékes telefont használni. A legjobb, ha minden elektromos készüléket áramtalanítunk a lakásban. A villám a legcsekélyebb ellenállást keresi.

Viharos időben semmi esetre se tartózkodjunk vízben, mert a víz vonzza a villámot, és vezeti az elektromos áramot. Kerüljük el az elektromos antennák környékét is, mivel a fém szintén vonzza az áramot. Ha biciklizés közben tör ránk a vihar, szálljunk le, és távolodjunk el a kerékpártól legalább 50 méterre.

A villám többnyire a térség legmagasabb pontjába csap bele. Ha egy sík terepen egyetlen fa van, a villám nagy valószínűséggel oda csap majd le. Ezért semmiképp se álljunk a fa közelébe!

Ha nincs más megoldás, akkor is a fatörzstől kb. 4-5 méterre ajánlott lekuporodni. Ha van egy ház a közelben, legjobb, ha oda húzódunk. Ha egy mezőn tartózkodunk, és nincs a közelben se ház, se fa, legjobb, ha leguggolunk.

Otthon ne álljunk az ablakba! Vihar idejére zárjuk be az ablakokat! Ha autóban tartózkodunk, maradjunk is ott, míg elvonul a vihar. Az autó hiába fémből van, biztonságos, ugyanis fémkarosszériája ún. Faraday-kalitkát képez. Ha az autót villámcsapás éri, az utastérbe nem jut be az áram, hanem a földbe vezetődik. Viharos időben ezért feltétlenül maradjunk az autóban, és húzzuk fel az ablakokat.
Mi a teendő vihar esetén 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.