Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A téli sportok veszélyei

A téli sportok veszélyei

HillVital
2017. 01. 16. 16:25:00

Télen a sportolásra különösképpen oda kell figyelni! Vigyáznunk kell, hogy ne fázzunk meg, de arra is, hogy ne sérüljünk meg. Cikkünkben ebben foglalkozunk egy kicsit részletesebben.

A hideg miatt nagyon körültekintően kell megválasztanunk a ruházatunkat, hogy elkerüljük a megfázást.

Fontos a réteges öltözködés, különösen alulra vegyünk fel olyan ruhadarabot, amely elvezeti az izzadságot, melegen tartja a testünket, de szellőzik is.

Ha a ruházatunk átázik, mielőbb cseréljük le!

Téli sportoknál is fontos a bemelegítés, hisz az izmaink a hideg hatására merevebbek, mint más évszakokban. Sajnos téli baleseteknél könnyebben szenvedhetünk ínszakadást, ficamot, törést. Esésnél védelmet nyújthat a sisak. Arra figyeljünk, hogy ne nyújtott végtagjainkkal tompítsuk az ütést, hanem forduljunk oldalra, húzzuk be a fejünket, és inkább a lágy részeinkre érkezzünk. Hasznos lehet a sisak mellett a csukló- és térdvédő használata is. Ha mégis megtörténik a baj, akkor is keressünk fel egy orvost, ha nem tűnik súlyosnak a baleset. A fejsérülés hatásai nem azonnaliak, akár 48 órán túl is jelentkezhetnek.

Még a legkörültekintőbb védőfelszerelés mellett is nem árt néhány szabályt betartani!

Ha fáradtak vagyunk, ne erőltessük a sportot. Ha kimerültek vagyunk, könnyebben megsérülhetünk. Csak kijelölt korcsolya-, illetve sípályát vegyünk igénybe. Ha mégis természetes jégre merészkedünk, győződjünk meg, hogy az kellő vastagságú-e. Ha izomlázunk van, ne terheljük tovább az izmainkat!

Téli sportok veszélyei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában