Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Tények és tévhitek a nátháról 1. rész

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 02. 11:46:00

A C-vitamin nem előzi meg a megfázást, ezt több mint 30 nemzetközi tanulmány is alátámasztja. Erősíti az immunrendszert, illetve a már kialakult betegség tüneteit enyhíti.
 

„Meg vagyok fázva, nem adok puszit”- halljuk sokszor. Pedig ez tévhit. A náthát ugyanis a rhinovírusok okozzák, amelyek elsősorban az orron keresztül jutnak be a szervezetbe. Egy olyan kísérletről is tudunk, mely szerint 16 náthás beteg csókolózott egészségesekkel másfél percig, és összesen egyetlen egy esetben fertőződött meg a partner.

 

Sokan az alkoholfogyasztást közvetlen összefüggésbe hozzák a megfázással, ezért egyáltalán nem isznak. Napi egy kis mennyiség inkább védő hatású, semmint káros a nátha szempontjából. Viszont a „kalapkúra" hatástalan, ezzel a módszerrel nem érnek véget hamarabb a felső légúti betegségeink.
 

Gyakrabban fertőződünk meg az otthonunkban, mint a szabadban. Fertőződhetünk a számítógépünk billentyűzetétől, egerétől vagy mobiltelefonunktól, ezek felületén tapadnak meg leginkább a vírusok. Vagyis nem a kinti levegő jelenti a legnagyobb veszélyt. Az viszont igaz, hogy a hideg miatt károsodott orrnyálkahártya könnyebben fertőződik.
 

A náthát meghűlésnek is mondjuk, pedig semmi köze a hideghez. Télen mégis több a nátha, mert az emberek gyakrabban találkoznak a vírusokkal.
 

Sokan a génjeit hibáztatják a náthával kapcsolatban. Ez nem tévhit, ez igaz. Vannak emberek, akik valóban gyakrabban kapják el a betegséget. Ők bizonyítottan genetikailag könnyebben fertőződnek. Ennek a magyarázata az, hogy a sejtjeink felszínén található receptor molekulák alapján dől el, hogy a náthavírusok könnyebben támadnak-e meg minket, mint másokat.
 

A náthával kapcsolatos tények, tévhitek ezzel nem értek véget. Legközelebb folytatjuk…Tévhitek a nátháról első rész.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.