Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Hungarian
English
German
Kategóriák

Terjed a gyógynövénykultúra: a Hillvital először a Herbária Akadémián

2016. 05. 04. 16:54:00 Budai Péter

Terjed a gyógynövénykultúra!

A Hillvital először a Herbária Akadémián

Az emberiség egyik létfontosságú öröksége, a gyógynövények és a természetes egészség teljes tudása, több mint száz év alatt jóformán elveszett. Ebből az elveszett „kódexből” találtunk meg véletlenül egyetlen kihullott fecnit, amikor a Mesterbalzsam gyógynövényes formuláját megalkottuk. Aki velünk tart már egy ideje, az tudja: a természet nem lett elavult, a természet nem bonyolult, a természet működik. Küldetésünk, hogy ennek a kódexnek az összes lapját megtaláljuk, megismerjük, és a legfontosabb, hogy másoknak is megtanítsuk.

Az úton sok-sok szövetségessel találkoztunk, akik csatlakoztak a küldetésünkhöz. Óriási megtiszteltetésben részesülhettünk, ugyanis működésünk történetében először kaptunk meghívást előadóként a Herbária Akadémiára, melynek házi gazdája a Herbária Zrt. volt.

„Remek lehetőség a gyógynövénykultúra terjesztésére, felélesztésére!” – gondoltuk. Eleinte meglehetősen nyugtalanító volt a gondolat, hogy több mint 100 Herbária franchise-partnernek, gyógynövényszakértőnek kell az egészség elveszett tudásáról előadni, de az igazságnál nagyobb átütőerőre nem is volt szükség. Dióhéjban előadtuk rögös történetünket, és azt gondolom, remekül sikerült demonstrálni a természet valódi erejét azzal, ha 2012-ben nincstelen informatikusok, ingatlanügynökök egy csapásra lettek „véletlenül” gyógynövényszakértők. Akit érdekel a teljes történet, annak javaslom elolvasni a Halálos bizalom c. könyvet.

Az előadás fantasztikusan sikerült, rendkívül jó volt a hangulat, nagyon jólesett, hogy a közönség igen érdeklődő volt. Azt gondolom, hogy sikerült mély nyomot hagynunk a közönségben, és kötve hiszem, hogy akadt akár egy valaki is a teremben, akinek ne lenne világos fogalma arról, hogy mi is a HillVital.

A nap további részében számos más fantasztikus szakértőt hallgathattunk meg. A szünetetekben ment a szakmai diskurálás, az ismerkedés. (Utólag is köszönjük a finom ételeket!) Sok-sok új barátot, támogatót szereztünk, és megannyi emberrel, régi partnerrel sikerült szorosabbra fűzni a baráti kapcsolatot. A standunknál szüntelen a gyógynövényekről kérdezősködtek, és rengeteg mintát, szóróanyagot osztottunk szét.

Összességében elmondhatjuk, hogy nagyszerűen telt a nap, és a legcsodálatosabb dolog talán az volt, hogy sok-sok olyan emberrel tölthettük a napot, akik valahol ugyanabban a küldetésben osztoznak: „Egészséget teremteni. Természetesen.”

Innen már csak felfelé vezet az út, aminek a végén a teljes egészséged, boldogságod található.

Folytassuk együtt utunkat!

Budai Péter, természetgyógyász

Tartalomhoz tartozó címkék: hír