Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Természetes hajápolás

Természetes hajápolás

HillVital
2017. 01. 18. 16:29:00

Ha már nagyon sprőd és töredezett a hajunk, bevethetjük a következő házi módszert. Dörzsöljünk a hajvégekbe egy kis arckrémet, stabilizálja őket.

Ha göndör tincseket szeretnénk, és nem akarjuk a hajunkat mindenféle elektromos „kütyüvel” roncsolni, próbáljuk ki a következőt: papír zsebkendőt vágjunk csíkokra. A megmosott hajat osszuk tincsekre, és tekerjük fel a papírcsíkokra, majd enyhén fújjunk rá pici hajlakkot, és szárítsuk meg!

Az igénybevett hajra a legjobb a sör. Nem csupán frissíti a hajat, de könnyen formázhatóvá teszi, ugyanakkor szilárdító hatás is van. Hajmosás után kell alkalmazni, csak öntsünk egy kis világos sört a hajunkra. (A férjünknek nem igazán fog tetszeni.) Nem kell leöblíteni, csak oszlassuk el egyenlően. Nem kell megijedni, nem fog ragadni, és az illata is hamar elszáll.

De balzsam helyett jó egy kis ecet is. Hajmosás után, öblítéskor egyszerűen öntsünk rá egy kicsit a hajunkra. Csillogó és selymes lesz tőle a hajunk.

A zsíros hajra hatásos lehet a csalán is. Ez a növény kovasavat, enzimeket, A- és C- vitamint tartalmaz, s emiatt a haj ápolására kiválóan alkalmas. Öntsünk le egy maréknyi csalánlevelet egy csésze forró vízzel! Miután kihűlt, hajmosás után az utolsó öblítés végén öntsük a hajunkra!

Természetes hajápolási módszerek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés