Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Tévhitek a mozgásszervi fájdalmakról

Sági Zsolt - HillVital
2021. 07. 09. 10:16:00

Sok ember küzd mozgásszervi fájdalmakkal.

 

Hol a derekunk nyilall, hol a térdünk hasogat, vagy csak elfeküdtük a nyakunkat. De vannak, akik krónikus fájdalmaktól szenvednek. Ezzel kapcsolatban szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet.
 

A mozgásszervi fájdalmaktól csak idősebb korban kell tartanunk. Ez tévhit! Fiatalkorban is előfordulhatnak ilyen fájdalmak.


Ami igaz, hogy a fiatalabbak talán gyorsabban gyógyulnak fel egy sérülésből, így a fájdalom viszonylag hamar elmúlik.
Az idősebbeknek azonban a porcok és az ízületek elhasználódása miatt hosszú ideig is elhúzódhat a fájdalmak csökkentése. 

 

Ha pihentetésre elmúlik akkor nincs nagy baj. Tévhit! Mivel a térd, csípő, váll, gerinc, és könyök porcainak kopásával a fájdalom nehezen behatárolható, ezért eleinte csak terhelésre jelentkezik a fájdalom.Pihentetésre elmúlik a fájdalom. Később a kor előrehaladtávla a fájdalom már nyugalmi állapotban is megjelenik.
 

Reggel fájdult meg, akkor biztos csak elaludtam. Tévhit! Az éjszakai, hajnali hasító, erős fájdalommal társuló reumás ízületi gyulladás tipikusan reggelente okozhat mozgási nehézségeket. A nagy fájdalommal járó sokízületi gyulladásban szenvedő betegeknél a panaszok a test bármely ízületében jelentkezhetnek. Az ízületben fájdalmas duzzanat, melegség jelentkezik, a tünetek éjszaka, illetve pihenés során általában rosszabbodnak.
 

Csak a hideg borogatás jó. Ez is tévhit! Az igaz, hogy az akut problémáknak jót tesz a hideg borogatás, jegelés. De az elhúzódó, krónikus fájdalmak esetében a meleg jobb megoldás.Az otthon használható orvosi eszközök szintén használhatók fájdalomcsillapításra, ezek főként a krónikus problémák kezelésében segíthetnek.

 

A fájdalmat tablettákkal lehet kezelni. Lehet, de nem tanácsos. A különféle vegyszerekkel teli gyógyszerek, krémek lehet, hogy orvosolják a problémát, de hosszú távon többet ártanak, mint használnak. A legjobb megoldás a természetes alapanyagú gyógynövényes krémek, balzsamok. Ezeket nagy hatásfokkal, mindenféle mellékhatás nélkül alkalmazhatjuk. 
 

Tévhitek a mozgásszervi fájdalmakról

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.