Menü

Tévhitek az egészséges táplálkozásról

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 12. 12:13:00

A nyers zöldség egészségesebb a főttnél
 

A legtöbben úgy gondolják, hogy a nyers zöldségek egészségesebbek, mint a főttek. Jó tudni, hogy a főtt zöldségekben gyakran több értékes összetevő van. Például a főtt sárgarépa több karotinoidot tartalmaz, mint a nyers. Ugyanez érvényes a paradicsomra is: a párolt paradicsom több likopint tartalmaz, mint a nyers. A legjobb, ha pároljuk a zöldségeket. De ez nem jelenti azt, hogy nem ehetünk nyers zöldségeket, sőt, az is fontos, de ne száműzzük étrendünkből a párolt és főtt zöldségeket sem.


A popcorn egészségtelen

Bizonyított tény, hogy a pattogatott kukorica egészséges. Egy tálka pattogatott kukorica közel kétszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint bármelyik gyümölcs vagy zöldség. Ráadásul a popcornban sok a rost is, ami jót tesz az emésztésnek. Nyilván nem kell túlzásba vinni, és vödörszám habzsolni, de néha-néha nassolhatunk belőle. (Csak ne a mikrós változatot!)
 

Só helyett egészségesebb a szójaszósz

Sokan úgy gondolják, hogy a szójaszósz egészségesebb megoldása a sós íznek, mint a só.  Ez nem így van. Egy evőkanál szójaszósz a napi sószükséglet mindössze 38 %-át fedezi, míg egy teáskanál só a napi szükséglet 100 %-át.
 

Az alkohol minden mennyiségben káros

Az egészséges étrend nem tartalmazhat alkoholt. Ez alól azonban a bor kivétel, hiszen 2,5 dl bor 650 mg polifenolt tartalmaz, amely jót tesz a vérereknek. Természetesen mértékletes fogyasztás mellett!
 

Az olívaolaj, lenmagolaj és más divatos olajok egészségesek

Igen, ez így van abban az esetben, ha nyersen használjuk őket. De ha hevítjük, ugyanolyan károsak az egészségre, mint a napraforgóolaj.

Tévhitek az egészséges táplálkozásról.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában