Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Tipikus nyári betegség a lábgomba

Sági Zsolt - HillVital
2021. 07. 09. 10:47:00

A lábgomba bármelyik évszakban jelentkezhet, de nyáron, amikor több időt töltünk nyilvános fürdőhelyen, valamivel gyakoribb lehet. Nézzük, mit tehetünk a láb gombásodása ellen, hogyan előzhetjük meg a panaszokat?
 

A lábgomba a leggyakoribb gombás fertőzés.
 

A lábgomba rendkívül fertőző. A fertőzött bőrrel, felületekkel vagy tárgyakkal történő érintkezés útján, valamint közös használatú tárgyak, így például törölköző, ágynemű vagy ruhadarabok közvetítésével is terjedhet. A nyilvános zuhanyzók, uszodák, valamint öltözők a fertőzés melegágyainak számítanak.
 

Az emberek 50 %-nál élete során legalább egyszer megjelenik.

 

A fertőzést okozó gomba a nyirkos, meleg helyeket kedveli, ezért a nyári időszak ideális körülményeket teremt a terjedésükhöz.
 

Fokozza a kialakulását az is, ha a melegben is zárt, rosszul szellőző cipőt viselünk, esetleg műszálas zoknit vagy harisnyát hordunk. Ebben ugyanis nagyon beizzadhat a láb. Viseljünk nyitott, bőrből vagy más, jól szellőző anyagból készült cipőt! Hazatérés után azonnal váltsunk lábbelit!
 

Az uszodákban, a strandokon soha ne sétálgassunk mezítláb! Legyen egy külön papucsunk, amelyet kifejezetten ilyen helyeken viselünk. Használat után mindig fertőtlenítsük!
 

A fertőzés leggyakrabban a lábujjak közötti részt, a köröm alatti területet, a körömágyat és a körmöt érinti. Ezért a megelőzésben nagyon fontos, hogy fürdés után töröljük szárazra a lábujjak közötti területet.
 

A lábgomba tünetei: jellegzetes hámsérülések, berepedezések.
 

A lábgomba kezelése: enyhébb esetekben gyógyszertárban vény nélkül kapható ecsetelőkkel, kenőcsökkel vagy spray-vel történhet. Ezeket a tisztálkodás után a gondosan szárazra törölt bőrfelületen naponta kétszer kell alkalmazni. A kezelés időtartama a lábgomba súlyosságától függ. Ha a lábgomba a körömre is átterjedt, nehezebb tőle megszabadulni. A körömgomba teljes megszüntetéséhez 6-12 hónapra van szükség.
 

Kellemetlen nyári fertőzés a lábgomba.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.