Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Toka eltüntetése, de hogyan?

Toka eltüntetése, de hogyan?

Sági Zsolt - HillVital
2017. 03. 21. 07:34:00

A toka eltüntetése sok ember vágya, így most eláruljuk, hogy mi is a titka!

A nyak alatti zsír megannyi kényelmetlen percet és kellemetlenséget szerez, nem csak a nők, hanem az érintett férfiak számára is. Kialakulásában nagyrészt a hízás játszik főszerepet, ám a genetikai tényezők és a bőr öregedése mellett sem szabad elmenni szó nélkül. A toka eltüntetése természetes vágyad, amiért azonban tenned is kell.

De mégis mit, kérdezheted jogosan? 

Az első és legfontosabb, hogy a takargatás nem jó megoldás. Ha csak sállal a nyakadban vagy hajlandó közlekedni azért, mert az életedet, úgy érzed, megkeseríti a nyakad alatt türemkedő zsírréteg, akkor nem jársz jó úton. Sem a titkolózás, sem a szégyen nem segít abban, hogy jobban érezd magad. Amennyiben családod más tagjainál is találkoztál már olyan méretű tokával, mint a tiéd, akkor joggal hibáztathatod a genetikát. Ám, ha a rokonságban senkinél nem láttál még ilyen jelenséget, akkor érdemes kivizsgáltatnod a dolgot, mert a tokásodás hátterében betegségek is állhatnak. A bajt megelőzendő, inkább járj utána.

A toka eltüntetésének egyik leghatásosabb módszere a tornáztatás.

Mindenek előtt lényeges, hogy a nyakad alatti bőr ápolására is épp annyi figyelmet szentelj, mint mondjuk, az arcbőrödre. A rendszeres krémezés tehát elengedhetetlen. Ami jó hír lehet a számodra, hogy új készítményre nem kell költened, hiszen az arcbőröd épp ugyanolyan gondoskodást igényel, mint a nyak érzékeny területei. A tokatorna legalább tíz perces mutatvány naponta. A fejbiccentő izmod megfelelő átmozgatása prioritást élvez a toka elleni küzdelemben.

A másik főszereplő a naponta alkalmazandó gyakorlatodban a nyaki bőrizom, melynek egy funkciója van, hogy feszesen tartsa nyakadon a bőrt.

Kiegészítésként még érdemes ide sorolni a nyelvcsont alatti izmokat is, melyek a nyakizmok közé tartoznak. A toka eltüntetésének első lépése, hogy tanulj meg egyenes tartással járni. Az X és O betűk hangos kimondása, bármennyire furcsán hangzik, a fejbiccentő izmot dolgoztatja, így ha már a helyes tartás megy, akkor mehet a mondóka is. Az állkapocs előre tolásával és fejed forgatásával is sokat tehetsz a fent említett izomcsoportok aktivizálásáért, de a nyelvedet is legálisan nyújtogathatod, hiszen így a nyelvcsont alatti területeket is megmozgatod.

A toka eltüntetése

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: toka eltűntetése ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.