Menü

Vélemények a vitaminokról 1. rész

HillVital
2017. 04. 03. 16:49:00

Ha a szervezetünk nem kap elég vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, hiánybetegségek alakulhatnak ki. Ha valaki egészségesen él, ennek csekély az esélye. Ám a mai stresszes, rohanó világunkban bárkivel előfordulhat, hogy a szervezet tartalékai nem elegendőek a vitaminigény fedezésére.

Oszlassunk el néhány tévhitet!

A vitaminok nem olyan fontosak, mint a szénhidrátok, a fehérjék vagy a zsírok. Ez tévhit. A vitaminok nélkülözhetetlenek egészségünkhöz, az anyagcsere-folyamatokhoz, a táplálékok hasznosulásához, egyszóval az életünkhöz. Ha csak egy vitamin, ásványi anyag vagy nyomelem is hiányzik, vagy alacsony a szintje a szervezetünkben, számos élettani folyamat károsodhat. Ez eleinte csak általános panaszokkal jár, mint például nyugtalanság, fáradékonyság. De a fokozódó hiány következtében komolyabb betegségek is kialakulhatnak, például bőrbetegségek, látásromlás, vérszegénység. Szervezetünk 2 vitamin kivételével (K- és D-) nem képes az előállításukra, így azokat táplálék-kiegészítők formájában tudjuk bevinni.

Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással fedezhetjük napi vitaminszükségletünket. Ez a tény egyre inkább úgy tűnik, hogy tévhit.  Sajnos manapság a nagyüzemileg előállított élelmiszereink, termesztett zöldségeink, gyümölcseink már nem olyan minőségűek és ízűek, mint azok évtizedekkel ezelőtt voltak. A termőföldek ma már sokféle vegyszert, ugyanakkor kevesebb tápanyagot tartalmaznak. Nem beszélve a levegő és vizeink szennyezettségéről. A zöldségeket és gyümölcsöket beérés előtt szedik le, takarítják be, ezután különböző vegyszerekkel kezelik a tetszetősebb küllem érdekében. Így jóval kevesebb értékes anyagot tartalmaznak, mit évtizedekkel ezelőtt.

Legközelebb még több tényt közlünk a vitaminokkal kapcsolatban.


Vélemények a vitaminokról

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.