Menü

Csak szépséghiba az ujjak ízületi kopása?

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 16. 09:14:00

A probléma elsősorban a középkorú nőket érinti.

Elsősorban az ujjak, a köröm-és a középpercek közelében lévő ízületeket támadja meg, bütykösödést okoz. Kemény, csontos tapintásúak. A csomók csak addig fájnak, amíg kinőnek. Utána inkább esztétikai hibának tekintik. Bár néhány finom ujjmozgást igénylő foglalkozástól el is kényszeríthet valakit. A panaszok szakaszosan jelentkeznek, és vissza-visszatérnek.

Sajnos a betegség nem gyógyítható, de tünetei enyhíthetők. Elsődleges kezelésként a fájdalmat lehet enyhíteni. Meleg vízben kimozgató gyakorlatokat kell végezni, hogy megőrizzük az ízületek mozgékonyságát.  Hasznos lehet a fizioterápia, a csontkovácsolás is. Bekenhetjük természetes gyulladáscsökkentő krémekkel, balzsamokkal is. A lényeg, hogy mozgassuk, használjuk az ujjainkat! A hüvelykujj ízületében is kialakulhat gyulladás, ezt nevezik arthritisnek ez az osteoarthritis egyik formája. Általában a terhelés és a kopás miatt szokott kialakulni. Mivel nagyon igénybe van véve, ezért az itt lévő porc folyamatosan kopik és így az ízület is folyamatosan károsodik. Az első jele lehet az amikor a hüvelykujj alsó része elkezd fájni. Ez a fájdalom akkor alakul ki amikor erőt fejtünk ki vele. Lehetnek még egyéb tünetei is mint duzzanat az ízületeknél és a csukló környékén. Gyengeség is kialakulhat a hüvelykujjban és az ujjban lévő erő is csökkenhet. A mozgástartomány is beszűkülhet. Ha nincs kezelve, akkor a panaszok csak fokozódhatnak, mivel a hüvelykujj nagy szerepet játszik a mindennapos tevékenységekben, ezért az életminőség is romolhat. Az ízületek a kor előrehaladtával is kopnak, ezért öregebb korban kialakulhat ízületi kopás és gyulladás is. Vannak viszont rizikófaktorok is amelyek csak fokozzák a kialakulást. Ilyen rizikófaktor lehet egy sérülés, vagy egy törés ami az ujjakat érinti, de a sokáig tartó számítógéppel történő munka valamint az elhízás is ide sorolandó. Az arthritis egy progresszív betegség ami annyit jelent, hogy idővel csak romlani fog. Mindenképpen kezelni kell és a tüneteket időben kell kezelni.

Az ujjak ízületi kopása komoly probléma?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában