Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom
Menü

Ülőfürdő aranyereseknek - Így segíthet!

hillvital.hu
2022. 12. 07. 14:13:00

Ha az ülőfürdőt fürdőkádban szeretnénk végezni, akkor fontos, hogy a kádat fertőtlenítőszerrel nagyon alaposan fertőtlenítsük ki!

Ha ugyanis a kád nem elég tiszta, akkor akár komolyabb fertőzés is kialakulhat, mivel az aranyér miatt amúgy is érzékeny az a tájék.

Ülőfürdő aranyereseknek

Ha megtisztítottuk a kádat, akkor eresszünk annyi vizet a fürdőkádba, hogy ellepjen csípőtájékig, ami kb.6-10 cm. Ne legyen a víz túl forró. Ezek után üljünk bele a kádba, ha lehet, akkor felhúzott térddel vagy a lábunkat a kádból kilógatva, és 15-20 percig maradjunk így.

Az ülőfürdőbe tehetünk gyógynövényfőzeteket, fürdősókat. A gyógynövényes ülőfürdő aranyérre több jótékony hatással is rendelkezik. Ha csak az egyszerű ölőfürdőt vesszük figyelembe, akkor az segít a véráramlás megnövelésében, amely egyben hozzájárul a gyógyulási folyamatokhoz is. Hozzáadott gyógynövények segítségével csökkenthető a gyulladás, illetve a fájdalom is. Ha eltelt a megadott idő, akkor egy puha és tiszta pamuttörülköző használatával óvatosan, gyengéden töröljük meg a problémás részt. Ezt a folyamatot hetente, de naponta többször is megismételhetjük. Ha viszont elkezd viszketni a végbéltájék, akkor azt jelenti, hogy rosszabbra fordult.

Ha te is ülőfürdőt akarsz bevetni az aranyér ellen, akkor lehet, van egy jó megoldásunk a számodra. 

 

Ülőfürdő aranyereseknek

Aurumflex gyógynövényes gőzfürdő- és fürdősó

Igazi büszkeség ez az új, teljesen egyedülálló termék! 7 természetes gyógynövényt elegyítettünk magas minőségű, színtiszta Himalaya sókristályokkal vegyítve, 100%-ig finomra őrölve, vízben oldható formára hozva. Gyógynövényes gőzfürdő, ülőfürdő odahaza, a leghatékonyabb gyógynövényekből. Remek kiegészítője a balzsamnak!
 

Felhasznált gyógynövények / összetétel

Himalaya kristálysó, cickafarkfű, gyömbér, kamillavirág, keskenylevelű útifű, körömvirág, orvosi zsálya, vadgesztenye
 

Használati utasítás:

Külső használatra! Forralj fel egy lábas vizet (80-90 oC)! Tégy bele 250 g fürdősót, és kavargatással teljesen oldd fel! Helyezd a lábast a toalettcsészébe, és ülj rajta legalább 15-20 percig!

TIPP: Ha végeztél az ülő gőzfürdővel, akkor engedj egy kád langyos vizet, öntsd hozzá a lábasban található gyógynövényes oldatot, majd fürdőzz további 15-20 percig az elérhető maximális hatás érdekében. Fürdőzés után javasolt lezuhanyozni.
 

Figyelem: az aranyeres panaszok bizonyos fokú gyulladással járnak együtt, ezért - annak súlyosságától függően- elképzelhető, hogy a gőzfürdőt nehezen tolerálod. Ha bármi kellemetlenséget tapasztalsz a gőzfürdő alkalmazása közben, akkor használd egyszerű ülőfürdőként, langyos vízzel.
Ha szeretnéd jobban megismerni az Aurumflex gyógynövényes gőzfürdőt akkor kattints IDE!

Természetesen több aranyér ülőfürdő is a rendelkezésünkre áll. Bármelyiket is válasszuk, törekedjünk a természetességre, valamint a rendszerességre!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés