Menü

Nagyszerű hatású lehet a váll masszírozása!

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 19. 13:37:00

A legtöbb esetben a fejfájás a gerincet körülvevő izmokban lévő feszültségtől alakul ki. A túlzott terhelés ami a hát izmait éri nagyon könnyedén megfeszítheti az izomkötegeket. Ez képes kimozdítani a csigolyákat a helyükről és a kár a gerincoszlop deformálódásához is vezethet. A váll masszírozása fontos lehet. Ha nincsenek a helyükön a csigolyák, akkor a test nem képes egészségesen működni.
 

A váll illetve nyak masszázsnál speciális fogásokat és mozdulatokat szoktak alkalmazni, hogy a görcsös és feszült izmok kilazuljanak. Ezek a mozdulatok persze segítenek a fájdalom csökkentésében is. A masszázsnak az a célja, hogy a nyak, a vállöv és a hát vérkeringése javuljon.
 

Ennél a testtájnál a fájdalom kialakulásának az oka a legtöbb esetben a sok ülőmunka. Az állandó terhelés, stressz és igénybevétel miatt az izmok megfeszülnek nagyon. Egy jó masszázs viszont sokat javíthat ezen.
 

A fej, a nyak és a váll masszírozása akármikor és bárhol elvégezhető. Csupán egy karfa nélküli székre van szükséged. Itt gyűlnek össze a stresszcsomók amiket ki kell masszírozni. Minden dörzsölés, simítás és nyomás szinte máshogyan hat a testre.

Nézzük meg most az alapfogásokat amelyekkel te is tudod magadat vagy mást is kezelni.

 

Dörzsölés: Lehet ujjal, a tenyér külső élével vagy a tenyérgyökkel ez a technika.

 

Nyomkodás: Lehet a teljes kézzel vagy csak alkarral, de akár az ujjakkal vagy a 2 hüvelykujjal is végezhető. Lehet erősebben és persze gyengébben is nyomkodni, de az erős nyomást érdemes óvatosan csinálni, és ahogy lassan felengeded a kezedet érdemes néhány másodpercig a fájó ponton tartani az ujjaidat.

 

Ütögetés: Ilyenkor a külső kézélt kell használnod felváltva a problémás területen. Ha nyitott ujjakkal végzed, akkor sokkal gyengédebb az érzés.

 

Gyúrás: Ezt azokon a felületeken érdemes végezni ahol több a bőr és hús és persze a teljes kézfelülettel. Ha csak ujjal csinálod, akkor azt a vállaknál és a nyak hátsó részénél csináld.

 

Nyugtató fogás: Ez a fogás szokta jelenteni a masszázs elejét vagy a végét. Ez csak egy nyugtató technika amely során a masszázst csináló ember csak ráteszi a kezét a páciens fejére, vállaira vagy a hátára és egy ideig rajta tartja.

 

Érdemes masszázs közben gyógynövényes balzsamot is használni, hogy sokkal hatásosabb legyen a kezelés, mivel a gyógynövények csökkentik a gyulladást és a fájdalmat is.

Még egy utolsó dolog ami fontos, mégpedig, hogy mindenki csak saját felelősségre végezze a masszázst. Érdemes egy szakembert felkeresni aki mindenféle technikát ismer.
 

Váll masszírozása.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt az allergiaszezon, amely sokak életet keserítheti meg. Mit tehetnük ellene és mire érdemes odafigyelni? Az ingyen letölthető elektronikus könyvben választ kapsz erre!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.