Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vállfájdalom típusai

A vállfájdalom típusai

HillVital
2018. 11. 16. 08:52:00

VállfájdalomA vállficam elég gyakran kialakulhat az embereknél. Vállban is létrejöhet ízületi kopás de csak ritkán. De csak azért ritkán mert nem teherviselő ízület mint a térd valamint a csípő. A felső végtag és a vállfájdalom okai lehet egy elváltozás vagy egyéb területről érkező fájdalom.
Fájdalmat okozhat a nyaki gerinc kopása is. A fej mozgatásakor jön létre a fájdalom. A vállfájdalom általában éjszaka jön létre és az érintett oldalon csak fokozódik. A probléma életkor szerint változó. A legnagyobb számban 20-30 évesek között fordul elő a vállfájdalom.

40-50 évesek esetén a meszesedés szokott lenni a leggyakoribb probléma. 50 év felett akár izomszakadás is kialakulhat ami szintén vállfájdalmat eredményez. A vállfájdalom oka lehet még a meszesedéssel járó íngyulladás. Ennek esetén a vállfájdalom bizonyos időközönként jön elő, eztán magától elmúlik.

Vállficam is kialakulhat ami szinte már mindenkinek volt. A vállficam általában valamilyen sérülés hatására jön létre. Ilyenkor a felső végtag zsibbadása is kialakulhat. Mindenképpen érdemes természetes megoldásokat is bevetni. A Gyógyfüves Mesterbalzsam 12 gyógynövényt tartalmaz amelyek gondosan lettek összeválogatva így zseniális hatással rendelkezik.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: vállfájdalom
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.