Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Vállízületi fájdalom

Vállízületi fájdalom

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 14. 15:11:00

A vállízületi fájdalom nem éppen egy időskori probléma, mivel többféle ok miatt is kialakulhat.

Nem csak időskorúak hanem fiatalkorúak is szoktak orvoshoz fordulni ezzel a problémával. Nőket és férfiakat is egyaránt érint a probléma.

Sokszor csak az egyik pillanatról a másikra jelentkezik a fájdalom.

Olyan is előfordulhat, hogy este még semmilyen probléma nincs, reggelre pedig szörnyű fájdalom gyötör. Van akinek csak fokozatosan alakul ki a fájdalom. Sokan nem törődnek a tünetekkel és később csak egyre rosszabb lesz a helyzet. A legsúlyosabb esetben, már csak hónapokig tartó gyógytorna segíthet. A vállfájdalom oka sok esetben nem ismert. Csupán egy rossz mozdulat is vagy csak a huzat, esetleg a légkondicionáló miatt is létrejöhet a fájdalom. A gyulladások kihatnak az ízületekre, tehát ez is okozhatja. Állhat a háttérben ideggyulladás is. Akár többféle reumatológiai tünetnek is lehet a kórképe a vállfájdalom mint az arthrózis vagyis a porckopás. Ennek esetén tompa de állandó fájdalom jön létre.

A kezelés mindig a kiváltó októl függ.

Lehet gyógytornával és fizikoterápiával is kezelni. Ajánlott napi szinten tornázni ahogyan a szakember megmutatja. Sokan rögtön gyógyszert vesznek be a fájdalom ellen ami egy ideig hatásos is, de csak helyi kezelésre való. Érdemes kipróbálni a természetes összetevőjű termékeket is hiszen a gyógynövények csodákra képesek. A Maximum balzsam lehet a legjobb vállfájdalom esetén. 19 gyógynövényt tartalmaz és ezenkívül nem tartalmaz semmiféle mesterséges és káros összetevőt. Próbáld ki te is!

A vállfájdalom leggyakoribb okai

Sérülésekből adódó fájdalom. Talán ez számít a leggyakoribb kiváltó oknak. Ilyen lehet például az ütés, esés, porckopás vagy akár az íngyulladás is.
Görcsös, letapadt izmok.
Helytelen testtartás, akár gerincferdülés is.
Tartós mozgáshiánnyal járó életmód, vagy akár munka
.

Vállízületi fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.