Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Változtassunk az életmódunkon!

Változtassunk az életmódunkon!

HillVital
2016. 07. 14. 14:23:00

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, nem árt, ha megfogadunk néhány életmódbeli tanácsot.

Életmódunkon változtatni soha nem késő. Csak fel kell hagyni a káros szenvedélyeinkkel, változtatnunk kell rossz szokásainkon.

A napi kávéfogyasztást csökkentsük le, vagy helyettesítsük valamilyen élénkítő hatású teával (hibiszkuszvirág-, borsmenta-, csipkebogyótea).

Ne dohányozzunk, és ne fogyasszunk túlzott mennyiségben alkoholt.

Havonta legalább 1-2-szer tartsunk zöldség- és gyümölcsnapot.

Mozogjunk! Csak óvatosan, ha nem vagyunk hozzászokva. Ne most akarjuk megdönteni a 100 m-es síkfutás világcsúcsát. A tornát, a mozgást kezdjük fokozatosan. Keressük meg a számunkra legmegfelelőbb mozgásformát!

Aludjunk eleget! Legalább egy órával éjfél előtt feküdjünk le. Ha nem tudunk elaludni, ne használjunk altatókat, inkább próbáljuk ki a természetes módszereket! 

Fogaink veszélyes amalgámtöméseit cseréltessük ki! 

Csak a nélkülözhetetlen vegyszereket használjuk a lakásban! A kozmetikumok használatát csökkentsük a minimumra!

Kerüljük az elektromos hatásokat: ne aludjunk tévé, rádió, számítógép és más elektromos berendezés közelében!

Az egyszerűbb betegségek gyógyítására alkalmazzunk természetes módszereket! (pl. gyógynövényteák fogyasztása, inhalálás, borogatás gargalizálás, stb.) 

Támogassuk szervezetünket megfelelő ásványi anyag - és vitaminbevitellel!

Változtass az életmódodon.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában