Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mire való a varjúháj?

Mire való a varjúháj?

HillVital
2017. 01. 30. 16:03:00

A varjúháj rendkívül igénytelen növény, a legrosszabb talajú földben is megél. Ezért is szeretik az emberek a kertekben felhasználni a gyep pótlására. De a természetgyógyászok körében régóta ismert. Tény, hogy sokan tartanak a növénytől, mivel csípős ízű. Szárítás után azonban ez a csípősség eltűnik.

A varjúháj legfontosabb egészségügyi hatásai:

 

Elsősorban a magas vérnyomás kezelésére használják.

A hagyomány szerint aranyér vagy nyílt sebek kezelésében is segíthet.

A varjúháj rendelkezik valamennyi fájdalomcsillapító képességgel.

Pozitív hatása van az immunrendszerre is.

A cukorbetegségben szenvedőknek is ajánlott, mivel fokozza a test inzulintermelő képességét.

Segíti a máj méregtelenítő munkáját

Természetes agyserkentő, az agy időskori leépülésének csökkentésében is szerepet játszhat.

Depresszióra, továbbá a stressz tüneteinek csökkentésére is kiváló.

Fokozza a szervezet állóképességét, és növeli a teljesítőképességet.

Egy fontos dolog!

A varjúháj védett növény. A természetben szedni nem szabad, legálisan kizárólag gyógynövényüzletekben, bioboltokban juthatunk hozzá.
Varjúháj felhasználása. A varjúháj rendkívül igénytelen növény, a legrosszabb talajú földben is megél. Ezért is szeretik az emberek a kertekben felhasználni a gyep pótlására.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában