Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Utálok vasalni!

Utálok vasalni!

HillVital
2017. 10. 06. 16:01:00

A vasalás talán a legunalmasabb házimunka. Az energiatakarékosság is megkérdőjelezi a vasalás szükségességét. Nézzük tehát, miért olyan fontos a ruhák tűzzel, vassal, gőzzel való kisimítása?
 

Az első érv: a vasalás fertőtlenít. Ez a legfontosabb érv a vasalás mellett. A fertőtlenítés elsősorban a pici babák bőrének fontos, vagy azoknak, akiknek érzékeny a bőrük, esetleg gyenge az immunrendszerük. A magas hőmérséklet elpusztítja a legtöbb fertőzést előidéző kórokozót.

A második érv: esztétikusabb a vasalt ruha. A legtöbb ruha gyűrötten igen csúnya, igénytelenségre utal. Bár már sok olyan anyag van, ami nem igényel vasalást. Sőt, olyanok is, amelyek direkt gyűröttek. De - őszintén- hogy néz ki egy ing vasalás nélkül?

A harmadik érv: lágyítás. A mosószer és a mosáshoz használt kemény víz a legtöbb esetben merevvé teszi a textilszálakat. Ezen egy kicsit segít az öblítő. De egyre többen csökkentik a felhasznált vegyszerek mennyiségét, így hagyják el az öblítő szereket. Tehát marad a forró vasaló mint a legtermészetesebb lágyító a háztartásban.

A negyedik érv: a gondoskodó feleség. Igaz, ez egy régimódi gondolkodásra vall, de régen a szépen vasalt ruha az igényes, tiszta, a gondoskodó nőt szimbolizálta.
 

Tehát ne tegyük nagyon messzire a vasalódeszkát!
A vasalásnak sok előnye van. Most megtudhatod mik azok.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában