Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mire jó a közönséges vasfű?

Mire jó a közönséges vasfű?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 08. 14:51:00

Ez a nálunk is őshonos növény remekül alkalmazható megfázás esetén, ugyanis kiváló nyálkaoldó hatással rendelkezik. Akár egy enyhe nátha, akár komolyabb influenza, a vasfű képes megtisztítani az orrüregeket és a légutakat. De némi antibakteriális hatással is rendelkezik.

Csökkenti a gyulladásokat, emellett még az allergiára is jó megoldást jelenthet.

Kiváló hatással van az anyagcserére is, ezért az ember erőnlétén is képes javítani. Az emésztésre jó hatással van, kimondottan javasolt étkezési zavarok esetén, de hatékony étvágygerjesztő is egyben. Ezek mellett a máj vagy az epe nem megfelelő működésén is képes segíteni.

A vasfű segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól, ugyanakkor a fájdalmat is csillapítja. Például egyes bőrfertőzések, fejfájás vagy gyomorpanaszok esetén is használható. Csökkenteni a magas vérnyomást, javítja az általános közérzetet. Vérszegénység esetén is alkalmazható.

A vasfű jó hatással van az anyák tejtermelő képességére, de segít megkönnyíteni a szülést is. Régebben, ha valakinek gondjai voltak a menstruációjával, a verbéna ezen is segített. A vasfű méhösszehúzó hatása miatt nem javasolt várandós nőknek, csak ha már elérkezett a szülés ideje. 

A vasfű pozitív hatásai. Tudd meg, hogy mire jó a vasfű.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés