Menü

Magas vérnyomás fenyegeti a túlsúlyos gyerekeket!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 01. 18:43:00

A túlsúlyos és kórosan elhízott gyerekeknek háromszor nagyobb az esélyük a magas vérnyomás kialakulására, minta normális testsúlyú társaiknak – állítja egy kutatás, amit az Amerikai Kardiológiai Társaság végzett.
 

Az eredmények szerint a túlsúly, valamint a fontosabb szerveket körülvevő zsigeri zsír komolyan károsíthatja az egészséget. 
 

A kutatók a túlsúlyos és kórosan elhízott gyerek 14%- nál mértek magas vérnyomásra, vagy az azt megelőző állapotra utaló értékeket. Ez az arány normális súlyú gyerekeknél csak 5% volt.

 

Tehát, ha a szülők hízást tapasztalnak egy amúgy is túlsúlyos gyereknél, mindenképp közbe kell avatkozniuk étrendi változások és rendszeres testmozgás beiktatásának formájában.
 

Ha a gyermeknek fogynia kell, akkor muszáj tartósan megváltoztatni a táplálkozási-, illetve életviteli szokásokat.
 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a gyermeket mindenféle gyors fogyókúrára, vagy csodadiétára kell fogni. Továbbá nem szabad, hogy a nevelés része legyen. Ez alatt azt kell érteni, hogy a gyermeket nem azért kell etetni, hogy addig is nyugton maradjon. Érdemes kis lépésekkel, apránként haladni.
 

Emellett a mozgás szintén nagyon fontos, így ezt sem szabad elhanyagolni.
 

A gyermekek egészsége

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában