Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Kövek a vesében

Kövek a vesében

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 13. 10:46:00

A vesekő sokáig tünetmentes, de ha jelentkezik, akkor igen fájdalmas. Kialakulásának oka a táplálkozásban keresendő.
 

Feltételezhető, hogy a vizeletben lévő kőképző anyagok nagy koncentrációban vannak jelen. Ezek előbb-utóbb kicsapódnak, és köveket hoznak létre. Megemelkedett szérum húgysavszint esetén húgysavkövek, emelkedett szérum kalciumszint esetén kalciumtartalmú kövek keletkeznek. A fájdalom mindkét esetben ugyanolyan erős.
 

Tünetei: A legjellemzőbb tünete a hirtelen fellépő, nagyon erős deréktáji fájdalom. sokszor az alhasba sugárzik. Hidegrázás, hányinger, vizelési inger kíséri. A véres vizelet is utalhat rá.
 

A kisebb kövek maguktól eltávoznak a vizelettel a húgyutakon keresztül. A nagyobbaktól már nehezebben szabadulhatunk meg. Régebben csak műtéttel lehetett eltávolítani a vesekövet, ma már szike nélkül is eredményes a gyógyulás. Endoszkópos eljárással egy kisebb metszésen keresztül eltávolíthatók a kövek. De a kőzúzás is eredményes lehet. Ennek az a lényege, hogy lökéshullámos kőzúzással a nagyobb köveket szétzúzzák, így azok a vizelettel távoznak el.
 

Legfontosabb azonban a megelőzés: megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, illetve életmódváltás. Az optimális táplálkozás is nagyon fontos. Attól függően, hogy milyen típusú a vesekő, olyan ételt kell választani. Húgysavkőnél  a vörös húsok visszaszorítása lehet a megoldás, kalciumtartalmú köveknél a tejtermékek fogyasztásának csökkentése.

 

Mint a legtöbb témában, a vesekővel kapcsolatban is elég sok tévhit kering a köztudatban. Legközelebb ezekkel ismerkedünk meg!

A vesekőről

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.