Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Vigyázzunk a veséinkre!

Vigyázzunk a veséinkre!

HillVital
2017. 12. 14. 15:39:00

Az alvás

Az alváshiány vesebetegséget idézhet elő. Ez azzal magyarázható, hogy éjszaka, míg alszunk, a vesét alkotó szövetek megújulnak. Ha nem alszunk eleget, ez a folyamat csak részlegesen megy végbe.

Alkoholfogyasztás és dohányzás

A dohányzás és az alkoholfogyasztás negatívan befolyásolja az egészségünket. Ezek a szokások gátolják a vesék helyes működését is.

Kevés vízfogyasztás
 

Ahhoz, hogy a vesék és a szervezetünk jól működjön, mindennap megfelelő mennyiségű vizet kell fogyasztanunk. A víz kimossa a mérgeket a szervezetünkből.

Passzív életmód
 

A passzív életmód rossz hatással van a vesékre. Ahhoz, hogy a vérkeringésünk jó legyen, szükség van rendszeres mozgásra. A rendszeres testmozgás segíthet a vesekő kialakulásának megelőzésében is.

Nagymértékű koffeinfogyasztás
 

A kávéban és az üdítőitalokban koffein van, ezek nagy mennyiségű fogyasztása káros a szervezetre, különösen a vesékre. A koffeinnek vízhajtó hatása van, dehidratálja a szervezetet, és arra készteti a vesét, hogy fölöslegesen dolgozzon, ami túlterheltséghez vezethet.

A vizelet visszatartása
 

A gyakori vizelet-visszatartás a vesék helytelen működéséhez és inkontinenciához vezethet.

Fölösleges fehérje

A magas fehérjebevitel megterheli a veséket, ezzel a vesekő kialakulásának kockázata is nagyobb.

Szokjunk le ezekről a rossz szokásokról, segítsük veséink működését egészségesebb életmóddal!
Néhány dolog amikkel egészségesen tarthatod a veséidet.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.