Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Virtuális veszélyforrások!

Virtuális veszélyforrások!

HillVital
2016. 05. 20. 14:26:00

Régen féltettük a gyerekeinket, ha késő este a néptelen utcákon csatangoltak. Ma már nem emiatt aggódunk.

A gyerekek órákat ülnek a számítógép előtt. Eddig csak a lövöldözős, agresszív játékoktól féltettük őket.

De ma már sokan a közösségi oldalakat látogatják előszeretettel, ami önmagában nem lenne baj, ha arra használnák, amire kellene. De a gyerekek névtelenül, inkognitóban különböző „digitális diákcsínynek” nevezett tetteket hajtanak végre, aminek súlyos következményei lehetnek. Az, hogy lenge öltözékben pózolnak a feltett fotókon, még a legkisebb probléma. De álnév alatt bántják, zaklatják társaikat, hazugságokat terjesztenek róluk, aminek egy osztályközösségben akár kiközösítés is lehet a vége. Elképesztő, hogy milyen csúnyán, rosszindulatúan tudják pocskondiázni egymást. Súlyosabb esetben lelkileg viseli meg az érintett gyerekeket, még az iskolába járástól is elmehet a kedvük. Nem beszélve a neten való ismerkedésekről. Esetleg olyan információkat adnak ki, amellyel talán önmagukat és családjukat sodorják veszélybe.  A neten még az a veszély is fennáll, hogy a gyerekek nem nekik való tartalmakat látnak, olvasnak. Ezek személyiségükre, lelki fejlődésükre ártalmasak. Figyeljünk oda, gyermekünk milyen oldalakat látogat a világhálón! Állítsunk be esetleg speciális szűrőprogramot, amellyel megakadályozzuk a nem nekik való tartalmak elérését.

Tudod mik a virtuális veszélyforrások?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés