Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Visszér elleni krém házilag?

Visszér elleni krém házilag?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 05. 14. 10:26:00

Az igazság az, hogy a természet mindenre kínál megoldást.

Évezredekkel ezelőtt még nem ismerték a gyógyítók, sámánok a mesterséges, szintetikus komponenseket, ám annál jobban tudták, hogy mihez nyúljanak a környezetükben. Melyek azok a növények, virágok, rügyek, vagy éppen fafajták, amik segítséget nyújthatnak a különböző, embereket sújtó betegségek orvoslásában.
 

A visszér nem nevezhető „fiatal” problémának.

Ezer éve is ismerték mit jelentenek a szúró, égető, elliluló erek. A nehéz lábérzet, a kellemetlen érzések az akkor (és most) élők életét sem könnyítették meg.
 

Az egyik legnagyobb gond az, hogy az érintettek nagy része nagyon könnyedén, de talán úgy is mondható, hogy felelőtlenül lazán kezeli ezt a kérdést. Persze eleinte, a kezdeti szakaszban nem nehéz megfeledkezni a nehézségekről. Az olykor-olykor jelentkező fizikai tünetek nem olyan erőteljesek, nem hívják fel magukra lépten-nyomon a figyelmet.
 

Ám ez nem marad így.

A görcsök rendszeressé, a fájdalmak állandóvá válnak, és idővel megjelenik a jól ismert „visszér” szín is. A belilult, elkékült, kidudorodó erek minden kétséget kizáróan tanúskodnak arról: cselekedned kell.
 

A vadgesztenye valódi csodaszer.

Több komponense is gyulladás csökkentő hatású, ráadásul érfeszesítő, és értisztító jellemvonásai tényleg ellenállhatatlanná teszik. Egy évben kétszer, általában tavasszal, és ősszel virágzik. Ezt a két időintervallumot jó, ha megfigyeled ugyanis ebben az időszakban tudod begyűjteni a rügyeket.
 

A visszér elleni krém házilag a vadgesztenye rügyéből, több órás főzési folyamattal állítható elő, ami némi hozzáértést, és rengeteg türelmet igényel tőled.

VISSZÉR ELLENI KRÉM HÁZILAG?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.