Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Hungarian
English
German
Kategóriák

Visszér elleni krém házilag?

2020. 05. 14. 10:26:00 Sági Zsolt - HillVital

Az igazság az, hogy a természet mindenre kínál megoldást.

Évezredekkel ezelőtt még nem ismerték a gyógyítók, sámánok a mesterséges, szintetikus komponenseket, ám annál jobban tudták, hogy mihez nyúljanak a környezetükben. Melyek azok a növények, virágok, rügyek, vagy éppen fafajták, amik segítséget nyújthatnak a különböző, embereket sújtó betegségek orvoslásában.
 

A visszér nem nevezhető „fiatal” problémának.

Ezer éve is ismerték mit jelentenek a szúró, égető, elliluló erek. A nehéz lábérzet, a kellemetlen érzések az akkor (és most) élők életét sem könnyítették meg.
 

Az egyik legnagyobb gond az, hogy az érintettek nagy része nagyon könnyedén, de talán úgy is mondható, hogy felelőtlenül lazán kezeli ezt a kérdést. Persze eleinte, a kezdeti szakaszban nem nehéz megfeledkezni a nehézségekről. Az olykor-olykor jelentkező fizikai tünetek nem olyan erőteljesek, nem hívják fel magukra lépten-nyomon a figyelmet.
 

Ám ez nem marad így.

A görcsök rendszeressé, a fájdalmak állandóvá válnak, és idővel megjelenik a jól ismert „visszér” szín is. A belilult, elkékült, kidudorodó erek minden kétséget kizáróan tanúskodnak arról: cselekedned kell.
 

A vadgesztenye valódi csodaszer.

Több komponense is gyulladás csökkentő hatású, ráadásul érfeszesítő, és értisztító jellemvonásai tényleg ellenállhatatlanná teszik. Egy évben kétszer, általában tavasszal, és ősszel virágzik. Ezt a két időintervallumot jó, ha megfigyeled ugyanis ebben az időszakban tudod begyűjteni a rügyeket.
 

A visszér elleni krém házilag a vadgesztenye rügyéből, több órás főzési folyamattal állítható elő, ami némi hozzáértést, és rengeteg türelmet igényel tőled.

VISSZÉR ELLENI KRÉM HÁZILAG?