Menü

Visszérgyulladás kezelése házilag

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 14. 14:11:00

Te is kezelheted otthon a visszérgyulladást, néhány hatásos tippet olvashatsz most!

Azt azért érdemes tudni, hogy a visszeres panaszokat valamint a későbbi szövődményeket nem csupán gyógyszerekkel, kompressziós harisnyákkal és különböző műtétekkel lehet késleltetni és kezelni, hanem az életvitel változtatásával is. A visszérbetegség, a krónikus vénás elégtelenség és az ezek által kiváltott problémák mint a nehézláb érzés, ödéma, égő fájdalom és az alsó végtagok duzzanata nagyon lassan és fokozatosan szoktak kialakulni.

A visszérgyulladás kezelése házilag leginkább úgy történik, hogy bizonyos dolgokra odafigyelünk, azaz változtatunk az életmódunkon.

Mivel a visszerek nem egyik napról a másikra alakulnak ki, hanem gyakran a nem megfelelő életmód, túlsúly, vagy akár terhesség miatt, ezért változtatnunk kell a mindennapokon. Aktívan úgy lehetséges a visszér kezelése házilag, hogy hideg vizes fürdőt veszünk, illetve rendszeresen sétálunk. Ha azonnali megoldást keresünk, akkor esetleg a krémek, balzsamok vagy gyógyszerek nyújthatnak segítséget. Ezeket leszámítva a többi házi módszer inkább az életmód megváltoztatásával egy bizonyos idő után hozza meg az eredményét.

A betegeknek mindenképpen olyan életmódot kell követnie ami segít csökkenteni az alsó végtagokban lévő pangást.

A lábszárban található izmokat rendszeres működtetni kell mivel azok nagyon fontosak abból a szempontból, hogy a vér megfelelően keringjen a vénákban. Tehát ez annyit jelent, hogy a nem túlságosan megterhelő mozgás csak használ a visszérbetegeknek. Ajánlott nagyon sokat sétálni és mozgatni kell rendszeresen a lábakat.

A hosszú ideig való egy helyben ülés nagyon nem előnyös, de mégsem annyira káros mint az állás.

Az állás során a feszes lábizmok összenyomják a vénákat és így megakadályozzák a vér folyását. A magas sarkú és szoros lábbelik sem kifejezetten jók, mivel ezek is rontják a visszaáramlást. Figyelj oda mindenképpen a rendszeres testmozgásra. Kiemelkedő a sportok közül visszérprobléma esetén a vízi sportok. Az úszás során a víz nyomást helyez az alsó végtagokra és kipréseli a vért, így a megtelt visszerek kiürülnek.

A hideg víz segít összehúzni a vénák falát, ez is nagyban hozzájárul a vénák kiürüléséhez.

Az úszás mellett még rendkívül hatásos a kerékpározás is. Nyilván ez is megmozgatja a lábakat, így a vér elkezd áramlani.
A nagy súlyok emelése sajnos kerülendő visszérprobléma esetén. Ha lehetséges, akkor a visszérbeteg mindig langyos vízzel zuhanyozzon mivel a meleg kitágítja a vénákat és ez is segíti az áramlást. A nehéz fizikai munka és a cipekedés semmiképpen sem ajánlott, mert ilyenkor az izmok megfeszülnek és megemelkedik a vénás nyomás.

A túlsúlyra is muszáj odafigyelni.

Ez is nagy ellensége az embernek visszérprobléma esetén pedig főleg. A túlsúly miatt folyamatos feszülés alatt van tartva a véna. Tehát az említett sportokkal nagyon sokat segíthetsz magadon és még a természetes készítmények használata is ajánlott amelyek gyógynövényeket tartalmaznak.

Arról nem szabad megfeledkezni, hogy a visszér eltüntetése házilag leginkább csak abban esetben lehetséges, ha kezdeti vagy kevésbé komoly esetről van szó. Mély és fájdalmas visszerek esetén is fontosak ezek az életmódbeli változtatások, azonban mindenek előtt javasolt egy orvosi vizsgálat.

Visszérgyulladás kezelése házilag

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.