Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Vitaminok nélkül nincs élet

Vitaminok nélkül nincs élet

Sági Zsolt - HillVital
2020. 11. 01. 13:53:00

A különböző élettani folyamatok vitaminok nélkül nem igazán működnek, ezért mondhatjuk, hogy vitaminok nélkül nincs élet.

De tudni kell azt is, hogy önmagában a vitaminhiány is komoly betegséget okozhat.

Most áttekintjük, hogy az egyes vitaminok miben játszanak szerepet.

A-vitamin: Elsősorban a szem, a csontok és az immunrendszer számára fontos. Ugyanakkor az egészséges bőr és a nyálkahártyák vitaminja.

B-vitamin: Ez egy vitamincsalád, többféle vitamin tartozik ide. (B1-, B2-, B3 …stb.) Általában az egyes élelmiszerekben együtt fordul elő. Például a gabonafélékben majdnem az összes megtalálható. A B-vitaminok elsősorban az idegrendszer, a haj és a bőr, valamint a körmök egészsége szempontjából fontosak. Ezenkívül az izmok és az emésztőszervek működéséhez is elengedhetetlenek.

C-vitamin: Legfontosabb szerepe az immunrendszer erősítésében van. De ezenkívül a csontok, porcok, kötőszövetek működése szempontjából is fontos.

D-vitamin: Ez is támogatja az immunrendszert, de a legfőbb szerepe abban van, hogy a kalcium beépüljön a csontokba.

E-vitamin: Gátolja a vérrögképződést, elősegíti a sebgyógyulást, valamint antioxidánsként késlelteti a sejtek öregedését. A szív és érrendszer karbantartója.

K-vitamin: Befolyásolja a vér alvadási képességét. Ez a vitamin nélkülözhetetlen a fehérjék beépüléséhez, ami nagyon fontos a sejtek növekedéséhez és termelődéséhez. 

Szükséges vitaminok az élethez.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.