Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Állandó vizelési ingered van?

Állandó vizelési ingered van?

Veress Máté - HillVital
2020. 05. 15. 11:28:00

Az állandó vizelési inger nemcsak a hideg hatására alakulhat ki, hanem lehet hajlam kérdése is.
 

Szervi okok is állhatnak a háttérben, ugyanis a nők rövidebb húgycsővel rendelkeznek, ezért így könnyebben jutnak fel a baktériumok, mint a férfiaknál.
 

Amikor nyáron lengébben öltözünk, és strandra is járunk, vagy csak a szabadban, akkor is fokozottan oda kell figyelni magunkra. Fogyasszunk bőségesen folyadékot, valamint a tőzegáfonya fogyasztása is segíthet, a sok cukros ital viszont csak ronthat a helyzeten. Sajnos a nem megfelelően kezelt húgyhólyaggyulladás átalakulhat krónikus gyulladássá is, ami később komolyabb problémákhoz is vezethet.

Ha előjönnek a tünetek, akkor érdemes naponta 2,5-3 liter folyadékot is fogyasztani. Érdemes teljesen elhagyni a cukros üdítőket. Nyáron ne sétáljunk a meleg ellenére sem mezítláb, valamint ha lehűlés várható, mindig vigyünk magunkkal melegebb ruhát. Ha a strandon kijövünk a vízből, akkor rögtön cseréljük le a vizes fürdőruhát, és zuhanyozzunk le minél hamarabb.

Nagyon fontos, hogyha néhány nap múlva vagy 1 hét múlva sem múlik az állandó vizelési inger, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz.


Az állandó vizelési inger okai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában